Videolab col·labora amb el festival FILMETS de Badalona
4.7 (3)

videolab filmets festivals

Un any més, i ja en són més de vint, que Videolab col·labora amb el festival FILMETS de Badalona. Com a laboratori audiovisual dedicat als serveis de postproducció ens agrada poder col·laborar amb els festivals de cinema oferint els nostres serveis de traducció audiovisual, subtitulats, creació de DCP, digitalitzacions… Els festivals són una finestra pels cineastas per donar-se a conèixer i també, pels joves espectadors per veure petites produccions de gran nivell que no estan al seu abast a les grans plataformes de distribució.

FILMETS, 47 edicions de curtmetratges a Badalona

La 47a edició de FILMETS Badalona Film Festival se celebrarà del 22 al 31 d’octubre de 2021. Amb el lema d’enguany ‘Això no va per llarg‘ l’organització del festival fa un cant a l’optimisme i, al mateix temps, reflecteix perfectament l’esperit del festival. Un lema que mostra el desig dels promotors pel fet que la pandèmia sigui ja en el bon camí per ser vençuda i explica que FILMETS és un festival de curtmetratges, pel·lícules amb un màxim de 30 minuts de durada.

Aquest any el festival tindrà 21 sessions presencials en competició i 7 sessions competitives més únicament online. Tant les sessions presencials com les de la plataforma digital seran com sempre d’accés lliure i gratuït. FILMETS tindrà 4 seus oficials: el Teatre Zorrilla de Badalona, l’Institut français de Barcelona, els cinemes Can Castellet de Sant Boi de Llobregat i, per primera
vegada, l’Hospital Germans Trias de Badalona. Tots els infants ingressats a la zona pediàtrica podran veure curtmetratges infantils al televisor de les seves habitacions. I a la resta d’habitacions de l’hospital s’hi projectaran curts de la Secció Oficial.

FILMETS vol ser un festival que també doni suport a la indústria audiovisual i potencïi el seu desenvolupament i, per això, ofereix sis sessions adreçades als professionals anomenades FILMETS Pro. Al web del festival podeu consultar totes les ativitats.

Aquest passat mes de juny, FILMETS va rebre l’acreditació com a festival col·laborador dels premis Goya, que atorga la Academia de las Artes y las Ciencias Cinematográficas de España. Així es reconeix el treball constant de FILMETS en l’àmbit del curtmetratge.

Videolab, serveis professionals per a festivals de cinema

Videolab des de fa anys col·labora amb diferents festivals duent a terme tasques de subtitulaciódigitalitzaciócodificacions de pel·lícules, creacions de DCP o còpies en suports com DVD o Blu-ray per a les projeccions. Amb el festival FILMETS de Badalona Videolab conserva una llarga relació de més de vint anys ajudant al festival des de les conversions i còpies de cintes magnètiques a les codificacions pels sistemes de projecció actual. Fomentar la cultura i el cinema entre la població i, entre els més joves, és un dels aspectes que Videolab valora i dona suport.

Som especialistes en traducció, pautat i subtitulat. Ens encarreguem del subtitulat i inserció de subtítols de qualsevol mena de format: pel·lícules, documentals, sèries, reportatges, DCP, etc. Consulta tots els nostres serveis de postproducció adreçats als festivals de cinema al nostre web.

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 3 Media: 4.7]