Codificació de pel·lícules i creació de DCP per a festivals i cinemes
0 (0)

anuncio dpc vod videolab

Videolab i el cinema sempre han anat de la mà. Des de fa anys apostem per col·laborar amb festivals grans i petits d’arreu del territori per ajudar a apropar la cultura i el cinema a la població. Hem passat de projectar amb bobines o preparar còpies de cintes de vídeo, a crear DVD Bluray i, actualment, DCP per projectar curtmetratges i llargmetratges als cinemes.

Darrerament, a causa de la crisi sanitària, molts festivals de cinema també han començat a realitzar projeccions en línia a través de plataformes de distribució. El vídeo sota demanda, conegut com a VOD, és un sistema que permet als usuaris veure el contingut de manera individualitzada i personalitzada. Com, quan i on vulguin. Aquest creixement de la demanda ha fet créixer l’oferta de plataformes que es dediquen a oferir aquests serveis.

Videolab som especialistes a convertir tota classe de formats des de 1983 i ara també ens adaptem a les necessitats actuals. Codifiquem sèries i pel·lícules per a les principals plataformes VOD de vídeo a la carta com Movistar+, Antena 3, Waki, Clan Internacional, Discovery, Disney, Nubeox, Turner, Ono… sempre adaptant-nos a les especificacions tècniques de cada plataforma.

Molts festivals es duen a terme en cinemes o teatres on el format estandarditzat de projecció és el DCP per la seva qualitat d’imatge, la seva facilitat d’emmagatzematge i nivell de seguretat. Existeixen diferents nivells d’encriptació en un DCP. El KDM és l’acrònim de Key Delivery Message i és la clau requerida per reproduir una pel·lícula encriptada. Cada KDM habilita una versió de la pel·lícula per a reproduir-la en una sala de cinema en concret, per a uns dies determinats i fins i tot per a unes hores en concret.

Tens un curtmetratge, pel·lícula, documental o anunci que vulguis convertir a DCP?

A Videolab creem els DCP amb la norma DCI perquè puguin projectar-se en qualsevol cinema del món. Disposem de diverses estacions de treball per crear DCP de la manera més ràpida, segura i ajustant-nos a les vostres necessitats.

Demana’ns pressupost o consulta’ns qualsevol dubte.

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]