A Videolab obrim tot l’estiu!
0 (0)

estiu videolab obert digital

Durant els mesos de juliol i agost Videolab seguirà obert per continuar oferint els millors productes i serveis als clients. Treballarem en horari habitual de dilluns a divendres de 9 h a 19 h i ens trobaràs al carrer Santaló 133 de Barcelona.

A més, pots consultar tots els nostres serveis al nostre web corporatiu i contactar amb nosaltres via WhatsApp, telèfon o correu electrònic. Estarem encantats d’ajudar-te amb el que més necessitis.

Amb prop de 40 anys d’experiència al sector, hem aconseguit ser una empresa pionera en solucions de postproducció i gestió documental digital d’arxius de cinema, vídeo, àudio, fotografia i multimèdia.

Actualment oferim serveis de digitalització professional de vídeo i àudio, així com serveis de traducció, subtitulació, codificacions per plataformes VOD o la creació de DCP.

Necessites adquirir material audiovisual? Aprofita aquest estiu i coneix el nostre servei de venda de material! Oferim productes de les principals marques del sector com Aja, Blackmagic, Atomos, Akg, Sony, Hollyland, Seagate, G-Technology, Sandisk, Eizo, Canon… El nostre equip de professionals et guiarà durant tot el procés amb una atenció de primera i un assessorament totalment personalitzat.

Especialistes a oferir la millor qualitat, a VIDEOLAB disposem de diferents solucions en serveis audiovisuals per a donar un servei integral.

NECESSITES AJUDA?

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]