Digitalització de telecine: 8mm, Súper 8, 9 1/2mm i 16mm
0 (0)

super 8, videolab, digitalizar

Formats com el 8mm, Súper 8, 16 mm o 91/2 mm van ser molt estesos durant els anys 60 o 70. Moltes persones utilitzaven aquests formats de pel·lícula per gravar tota mena de moments i records que actualment ja no tenim forma de reproduir-los.

Quants moments voldries guardar per sempre? Celebracions, aniversaris, naixements, casaments, festes… Segur que a casa dels pares o dels avis s’han guardat desenes de bobines de telecine durant anys i ara pot ser el millor moment de passar-les a un fitxer digital i veure-les en família.

A Videolab, laboratori de vídeo des de 1983, som especialistes en Digitalització de Telecine tant en qualitat estàndard com en alta definició (HD). Portem 40 anys d’experiència dedicats al sector audiovisual que ens avalen amb resultats professionals d’alta qualitat. Escanegem pel·lícules antigues i millorem la qualitat de la digitalització i de les bobines.

Al nostre laboratori convertim formats de 8mm, Súper 8mm, 16mm i 91/2 mm a arxius digitals. I sí no saps identificar quin format tens, ens pots portar la bobina o enviar una fotografia per email o WhatsApp i t’ajudarem a identificar-la.

El format actual estàndard és passar les imatges a USB per així fàcilment compartir amb la família o amics els arxius, veure’ls a la televisió o l’ordinador o bé fer una posterior edició de vídeo. Tot i això, si ho prefereixes, es pot crear un vídeo en un DVD personalitzat amb títols i capítols, per tal que puguis veure les teves escenes de manera còmoda i ràpida.

Conserves bobines antigues que vols digitalitzar? A Videolab t’ajudem! Porta’ns les bobines i et farem un pressupost del teu material sense cap compromís. Ens trobaràs a Barcelona al carrer Santaló 133 o al 932005400.

Contacta amb nosaltres!

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]