Digitalització de biblioteques audiovisuals: Les teves cintes de vídeo a digital
0 (0)

vhs-video-videolab-digita

Tots tenim encara a casa gravacions en cintes de vídeo, un format que es va popularitzar durant els anys 80 i 90. Les cintes de vídeo no són dispositius d’emmagatzematge de llarga durada i és que podríem dir que la seva vida mitjana és d’uns 20 anys abans que comencin a deteriorar-se. 

Al llarg dels anys, s’han anat acumulant grans quantitats d’imatges en format de cinta de vídeo, tant de format professional com domèstic, i ara pot ser un bon moment per recuperar-ne les imatges i passar-les a digital. 

Cintes de vídeo a MP4

A Videolab, laboratori de vídeo des de 1983, podem convertir tota mena de cintes antigues a format digital gràcies al nostre servei professional de digitalització. Podem convertir tots els formats de vídeo com VHS, VHS-S, Super 8, MiniDV, HI8 – Digital 8, HDV, Betamax…

Cada cop més, el suport estàndard on entregar l’arxiu de vídeo digitalitzat és l’USB. Amb el llapis de memòria o un disc dur pots entregar fàcilment els arxius o copiar-los a un ordinador i, fins i tot, reproduir-los en una televisió.

No guardis els teus records en formats antics: fes el canvi a la versió digital amb Videolab. Servei professional de digitalització i edició de vídeo a Barcelona oferint la millor qualitat, rapidesa i un servei totalment personalitzat.

Cintes de vídeo professional

Som experts en la gestió de biblioteques digitals per museus, biblioteques, arxius municipals, etc. A Videolab realitzem tota classe de digitalitzacions de suports professionals com: Betacam SP, Digital, IMX, DVCPro, U-Matic, DVCam… o bé Microfilms

A més, oferim una alternativa d’emmagatzematge dels teus màsters i còpies al sistema de Back-up LTO, una opció efectiva i d’alta duració per a la conservació i protecció de dades.

Amb els nostres més de 35 anys d’experiència, el nostre equip de professionals compta amb tecnologia d’avantguarda i especialitzada en la conversió de formats per poder copiar, transcodificar o canviar de resolució.

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]