Videolab, serveis audiovisuals a Barcelona des de 1983
0 (0)

videolab santlo laboratori

Videolab és un laboratori audiovisual dedicat als serveis professionals de vídeo, cinema i àudio situat a Barcelona. La família Tresserra, amb tres generacions dedicades al món del cinema, va obrir l’empresa, especialitzada en serveis audiovisuals, l’any 1983. Ubicat al carrer Santaló, Videolab ha anat creixent i adaptant-se a les noves necessitats del mercat.

Amb els prop de 40 anys d’experiència, l’empresa ha aconseguit ser líder en solucions de postproducció i gestió de continguts, ja que comptem amb mitjans tècnics i personals per poder oferir una àmplia varietat de serveis als clients.

Digitalització de Súper 8, VHS, MiniDV…

Un dels punts forts que té Videolab és la digitalització d’arxius de vídeo, una tasca per la qual existeix encara avui molta demanda procedent de diversos àmbits. Són moltes les persones, siguin clients particulars o empreses, que encara tenen moltes pel·lícules de súper 8 o cintes de VHS, MiniDV, Video 8 per digitalitzar i que venen a Videolab per recuperar les imatges i poder-les veure ara a l’ordinador o TV.

Al nostre laboratori convertim formats de cinema de 8mm, Súper 8, 16mm i 91/2 mm a arxius digitals. També podem passar a digital formats de cinta com VHS, VHS-S, MiniDV, HI8 – Digital 8, HDV, Betamax… 

Escanejat de diapositives i negatius

A Videolab treballem amb l‘escàner Kodak HR 500 Plus d’alta qualitat, per a l’escanejat i la digitalització de diapositives i negatius. Després de l’escanejat es realitza manualment una recuperació de color i contrast, en la mesura que sigui possible, obtenint unes imatges d’alta qualitat i en bones condicions.

Serveis professionals de postproducció

Una altra línia rellevant de negoci per a Videolab és la codificació d’arxius per les plataformes de Vídeo on demand (VOD) i la creació de DCP (Digital Cine Package), l’estàndard de projecció actual als cinemes. A més d’aquests dos serveis professionals també hi destaquen les traduccions audiovisuals i la inserció de subtítols. Els nostres traductors realitzen tant la traducció com el pautat entregant sempre l’arxiu final amb els subtítols i codificat en el format necessari.

No dubtis en contactar amb nosaltres. Per a més informació, aquí!

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]