Troba el teu servei! Aquest estiu els tens tots disponibles
5 (1)

Amb més de 35 anys d’experiència, Videolab ha aconseguit ser una empresa pionera en solucions de postproducció i digitalització d’arxius de cinema, vídeo i àudio. Descobreix tots els nostres serveis i troba el que necessites:

  • ESCÀNER 4K: Utilitzem la tecnologia d’última generació per escanejar pel·lícules de 35mm i 16mm a 4K reals tant en positiu com en negatiu. Utilitzem el corrector de color Davinci Resolve Studio per donar un millor resultat final.
  • DIGITALITZACIÓ DE TELECINE I CINTES: Som especialistes en digitalització de Telecine tant en qualitat estàndard com en alta definició. Convertim formats originals de 8 mm, Súper 8 mm, 16 mm i 91/2 mm, VHS, VHS-C, MINIDV, Hi8 – Digital8 o Betamax a arxius digitals.
  • ESCANEJAT: Escanejat professional de diapositives, fotografies i negatius. Disposem d’un escàner Kodak d’alta gamma, per a l’escanejat i digitalització de diapositives i negatius amb el sistema HISSI de correcció automàtica de pols i ratlles.
  • CREACIÓ DE DCP: Ens encarreguem de la realització de màsters DCP (Digital Cinema Package) a 2K, 4K i 3D. Oferim també els serveis complementaris de masterizació, duplicació, generació de KDM.
  • CODIFICACIÓ PLATAFORMES VOD: Codifiquem les teves sèries i pel·lícules per a les principals plataformes VOD (Video On Demand) segons les especificacions tècniques de cada plataforma.
  • RODATGES I EDICIÓ DE VÍDEO: Realitzem tot el procés creatiu des de la idea inicial, el guió, la realització, i el rodatge fins a la postproducció.
  • TRADUCCIÓ I SUBTITULACIÓ: Transcrivim i traduïm els teus vídeos, presentacions i produccions. Ho podem fer directament amb el vídeo (transcripció + traducció) o ben efectuant la traducció a partir d’un guió escrit. Ens encarreguem del subtitulat i la inserció dels subtítols per a una pel·lícula, documental, sèrie, reportatge institucional o educatiu, BLU-RAY, DVD, DCP, etc.
  • GESTIÓ DOCUMENTAL DIGITAL: Especialitzats en la gestió documental digital per a Filmoteques, Museus, Biblioteques, Arxius d’empreses…Oferim serveis de digitalització de cintes de vídeo i pel·lícules.
  • LOCUCIONS: Disposem de l’equip tècnic i humà per a la realització de locucions d’alta qualitat, sales de postproducció d’àudio per a mescles, doblatges, veus en off, etc.

 

Ja has trobat el teu? Consulta sense cap compromís!

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 1 Media: 5]