Celebrem el dia mundial de la fotografia!
0 (0)

camera videolab negativos fotos

El 19 d’agost se celebra el dia mundial de la fotografia coincidint amb la presentació de la patent del Daguerreotip, creat per Daguerre i Nièpce, l’any 1839. L’any 2009, el fotògraf Korske Ara va promoure la iniciativa de celebrar aquest dia mundial i va crear un concurs per commemorar la data.

Des de l’inici la fotografia va permetre captar moments, explicar històries i poder reviure una i una altra vegada esdeveniments especials i únics. Amb el temps la fotografia ha anat evolucionant i la tecnologia ha facilitat que tenir un equip fotogràfic propi ja no sigui quelcom únicament de professionals, sinó que tothom tingui a l’abast poder realitzar fotografies. Els mòbils actuals ja ens permeten captar cada moment i, sense cap dubte, ja no sabríem viure sense una càmera al nostre costat.

Al llarg dels anys s’han anat acumulant a casa fotografies, diapositives o negatius que van quedan guardats en caixes. Les fotografies en paper són un record important on veure’ns de petits, amb els avis, pares o de vacances. La millor solució per no perdre cada un d’aquests moments és la digitalització. Passar de suport analògic a digital permetrà guardar per sempre tots aquells moments.

Diapositives, negatius i fotografies a digital

Les diapositives no són més que una fotografia positiva, amb els colors reals, creades en un suport transparent per mitjans foto-químics; per contra, els negatius són fotografies negatives, amb els colors invertits, creades també en una imatge transparent. La duració de les transparències és molt més llarga que les impressions i això fa que en el procés de digitalització s’obtinguin resultats molt bons i de molt bona qualitat.

Les fotografies en paper també poden ser escanejades i digitalitzades per poder compartir a l’ordinador o al mòbil. Amb els anys, es poden anar deteriorant i el seu color es pot anar esvaint. Els canvis de color són a conseqüència de reaccions químiques inevitables d’aturar amb el pas del temps.

Com treballem a Videolab?

A Videolab treballem amb l’escàner Kodak HR 500 Plus d’alta qualitat, per a l’escanejat i la digitalització de diapositives i negatius. L’escàner digitalitza qualsevol mena de format fins al 6×9 cm. A més, elimina la pols i les ratlles per hardware amb un sistema d’escombratge d’infrarojos obtenint uns resultats d’òptima qualitat. L’equip de Videolab compta amb l’experiència i tecnologia d’última generació per garantir la millor qualitat en els resultats. Realitzem també manualment una recuperació de color i contrast obtenint imatges d’alta qualitat i definició.

Cada negatiu, diapositiva o fotografia en paper són tractades de manera individual i respectant l’ordre que s’indiqui. Tot el material digital serà entregat en una memòria USB o bé podem crear un CD personalitzat amb totes les imatges. Els originals sempre seran retornats al client.

Contacta amb nosaltres i et farem un pressupost a mida segons les quantitats.

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]