Monitors EIZO a Videolab
0 (0)

eizo videolab

Com diu el refrany popular: “Per a gustos, colors”, una manera molt gràfica de definir que les opinions poden ser tan variades com els milions i milions de colors que existeixen.

Aquesta relació no és gratuïta, un mateix color cada persona el pot percebre de manera diferent ja sigui: en el seu matís, la saturació, la seva claredat, fins i tot pel nostre gust personal o per la il·luminació ambiental. Mai ens posarem d’acord, i si afegim un daltònic encara menys.

La manera més senzilla d’experimentar-ho és entrant en una botiga d’alguna coneguda cadena d’electrodomèstics (perquè acostumen a tenir gran quantitat d’aparells reproduint la mateixa imatge) i parant-nos en el departament de TV. No trigarem molt a notar la diferència de tonalitat, lluentor i contrast de cada aparell tot i tenir la mateixa imatge en pantalla.

Els professionals de la imatge i les arts gràfiques no poden permetre’s aquestes diferències, treballen sobre uns estàndards que defineixen clarament un to d’un altre. I per aquest motiu requereixen eines que estiguin a l’altura, com els monitors EIZO.

EIZO és la paraula japonesa per a “imatge”, així com el nom de l’empresa especialitzada en la fabricació de monitors professionals per a la indústria de la imatge. La seva capacitat d’innovació i desenvolupament els ha portat a ser líders en els avanços tècnics per a sectors tan especialitzats com la fotografia, el disseny, l’edició de vídeo i les aplicacions mèdiques. Els monitors EIZO són els més utilitzats quan es necessita una imatge excel·lent, sent referència a escala mundial.

A més de desenvolupar la majoria dels seus propis components, EIZO també compta amb un programari de calibratge propi, el ColorNavigator que assegura un funcionament correcte i la màxima precisió en l’ajust dels valors segons els estàndards de la indústria. Un monitor necessita ser calibrat periòdicament, gràcies a aquesta eina els monitors EIZO estan preparats per afrontar cada jornada de treball donant colors precisos i qualitat d’imatge consistent mostrant els tons tal com es desitja, sense defectes ni transicions irregulars. La seva facilitat d’ús permet que tots els monitors EIZO d’una mateixa xarxa estiguin calibrats alhora, de manera automàtica a una hora específica, fins i tot si estan apagats. A més, els monitors EIZO de la sèrie CG incorporen una coberta que evita de manera eficaç els reflexos provocats per la llum ambiental.

Des de VIDEOLAB mantenim el compromís d’oferir el millor material als professionals de la imatge, per això ens enorgullim d’incorporar al nostre catàleg de fabricants a una marca de tant valor com EIZO.

Perquè d’opinions, com els colors, hi ha de tots els gustos, però un monitor EIZO acaba amb qualsevol discussió.

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]