Vull digitalitzar les meves cintes de vídeo o àudio, què he de fer?
4 (1)

vhs video cassete videolab

Des de les cintes de vídeo o els cassets, els mètodes de gravació i captura d’imatges i àudio han fet un salt important. La tecnologia ha avançat tant que molts dels nostres records han quedat emmagatzemats en velles cintes que ja són difícils de reproduir. Si encara conserves en bon estat les teves VHS, MiniDV o cassets, ara és el moment de transferir-les a digital. Serà la millor manera de conservar i tornar a veure tots els records. Pensa que les cintes es van deteriorant i no duren per sempre!

A Videolab transferim a digital qualsevol format de vídeo o àudio

Segons el teu pressupost existeixen diferents opcions per digitalitzar cintes de vídeo i àudio. Cal tenir present que es necessiten una sèrie d’aparells o cables que seran imprescindibles abans d’iniciar la transferència a digital. De manera domèstica pots convertir les teves cintes de vídeo fent servir aparells combo VHS/DVD, connectant aparells VCR amb un DVD o bé utilitzant un reproductor VHS o una càmera Mini DV connectada al teu ordinador. Aquests processos requereixen temps i una bona capacitat d’emmagatzematge de l’ordinador.

Si aquests mètodes no et serveixen amb els formats que tens a casa o no tens prou temps, sempre pots buscar un professional que ho faci. En aquest sentit, des de Videolab et recomanem sempre confiar en professionals per garantir que la conversió dels VHS  a digital sigui l’esperada. Guanyaràs temps, qualitat i els resultats seran com l’original sense perdre la qualitat que tenies. A més, podem digitalitzar qualsevol format de vídeo i àudio que puguis tenir.

Com ho fem?

Per tal de passar les cintes o cassets a arxiu digital, al nostre laboratori audiovisual no utilitzem únicament un reproductor i un ordinador de captura, com comentàvem. Una vegada comença la reproducció de la cinta a l’aparell reproductor, aquest senyal passa per un ‘estabilitzador d’imatge’ que s’encarrega de corregir el senyal i millorar la imatge procedent de la cinta. Aquest senyal millorat serà el que arribarà a l’ordinador de captura obtenint així un resultat molt més ‘estable’ i professional.

Pel que fa a les cintes cassete d’àudio, el procés és molt semblant. A Videolab, a més de digitalitzar, ens encarreguem de realitzar petits ajustaments als àudios i així millorar el so o reduir el soroll de fons.

Què obtinc digitalitzant les meves cintes?

Una vegada tenim les cintes digitalitzades a l’ordinador, aquestes poden ser convertides a diferents formats. En el cas dels vídeos, el format més comú és la conversió a .mp4 un format que podreu visualitzar fàcilment en qualsevol ordinador o televisió moderna. Tot i això, al laboratori ens adaptem a qualsevol necessitat o format diferent. Pel que fa als àudios, et podem entregar un .mp3 o un .wav amb més qualitat.

Contacta amb nosaltres i et farem un pressupost a mida!

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 1 Media: 4]