Potència la teva imatge de marca amb un vídeo testimonial
4 (1)

video testimonial videolab

El vídeo és el millor atractiu per vendre i ensenyar la teva empresa o marca al web o a les xarxes socials. De fet, pot ser una bona estratègia de cara a millorar la identitat corporativa de l’empresa i augmentar el tràfic del teu lloc web. Avui parlem del vídeo testimonial i tots els avantatges que comporta.

Què és un vídeo testimonial?

És un recurs audiovisual que, per mitjà de diferents testimonis, parla sobre un servei, producte o història d’una marca o organització. Aquests tipus de vídeos són molt útils per complementar vídeos corporatius o publicitaris on, no només es vulgui fer una acció promocional del producte, sinó també conscienciar i parlar de la marca que porta darrere. La persona o persones escollides són essencials a l’hora de transmetre el missatge i cal que coneguin de primera mà el tema, el producte o l’empresa.

La importància d’un vídeo testimonial per la teva empresa, marca o servei

Crear un vídeo que impacti, que emocioni i esdevingui una eina per donar a conèixer la teva marca i presentar-la al públic és el que farà captar l’atenció dels teus clients potencials i diferenciar-vos de la competència.

L’objectiu d’un vídeo testimonial serà reforçar la decisió de compra dels clients sobre els nostres productes a través de les persones que parlen i, per tant, generant confiança a l’usuari.

Com fer un vídeo testimonial d’alta conversió?

L’efectivitat del producte serà resultat de la combinació de diferents aspectes. Utilitza els vídeos testimonials per resoldre dubtes sobre els processos de compra i venda, la qualitat dels productes i utilitza la veu de clients actuals com a mostra de proximitat amb el futur client.

Recomanacions per fer un vídeo testimonial creatiu

Crea un vídeo creatiu on els testimonis siguin tan propers com sigui possible i on t’enfoquis amb el client i no únicament a vendre la teva marca o servei. Cal identificar sempre totes les persones que apareixen en el vídeo, ja que serà important que els clients potencials sàpiguen qui parla.

Les experiències que s’expliquin al vídeo han de ser tan significatives com sigui possible sobre el servei o producte i recolza’t sempre d’imatges de recurs per il·lustrar de la millor manera allò que vols vendre.

Crea un vídeo testimonial corporatiu amb Videolab

A Videolab realitzem tot el procés creatiu per crear el teu vídeo testimonial, des de la idea inicial, la realització i el rodatge amb operadors i equips de càmera propis, fins a l’edició de vídeo i la postproducció. Sempre oferint les millors solucions audiovisuals a les teves necessitats.

Pregunta’ns qualsevol dubte que tinguis, som el teu laboratori audiovisual a Barcelona!

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 1 Media: 4]