Codifica sèries i pel·lícules per a plataformes VOD (Video On Demand)
4 (1)

Què és i per a què serveix el VOD (Vídeo on demand)? Com funciona el vídeo on demand? Tipus de tecnologia VOD que existeixen VOD vs TV Pros i contres Plataformes més populars dels models de servei VOD Necessites un arxiu codificat per a una plataforma VOD?

Les noves tecnologies i la millora en les connexions d’Internet han permès revolucionar la manera que consumim sèries i pel·lícules. Ara els espectadors volem decidir quan i on veure el contingut i aquest canvi d’hàbits ha fet aparèixer les plataformes de Vídeo on demand o VOD.

Què és i per a què serveix el VOD (Vídeo on demand)?

En els últims anys el consum de vídeos a través de les plataformes de vídeo a la carta ha crescut exponencialment. A més, la indústria audiovisual ha entrat en un procés de transformació digital marcada per la distribució de continguts a través d’Internet. El VOD ens permet poder seleccionar, dins d’un ampli catàleg de continguts audiovisuals, aquells que més ens agraden i decidir com consumir-los. Per tant, amb una bona connexió a Internet i un ordinador o Smart TV, podem consumir contingut a la carta d’una manera fàcil i senzilla. Les més conegudes actualment són Netflix, HBO, Amazon Prime o Disney+.

Com funciona el vídeo on demand?

Les plataformes VOD ens permeten el seu accés amb una petita subscripció mensual o anual. La gran majoria són de pagament i, tot i que existeixen de gratuïtes, cal comprovar o valorar el seu contingut abans de registrar-se. Un dels secrets de l’auge d’aquesta tecnologia està en la llibertat i la mobilitat del públic i en la qualitat que ofereixen.

Una vegada registrats a la plataforma, aquesta permetrà reproduir qualsevol contingut, crear llistes de reproducció, parar i tornar a començar una pel·lícula o bé tornar a veure una temporada d’una sèrie.

VOD vs TV

És evident que la televisió tradicional està perdent posició respecte a aquestes plataformes i especialment entre les noves generacions i el públic més joves. Molts d’aquests ja afirmen que tot el seu consum audiovisual el fan a través d’internet i les plataformes on demand. El vídeo en streaming ha transformat la manera de consumir i veure continguts audiovisuals als usuaris donant qualitat, llibertat d’elecció i moviment. Ja no volem que la TV ens marqui què veure i en quines franges, sinó que triem el que volem. Per això, moltes televisions ja ofereixen el seu contingut posteriorment a través d’Internet o bé algunes ja comencen a fer produccions exclusives per la seva distribució online.

Necessites un arxiu codificat per a una plataforma VOD?

A Videolab som especialistes a convertir tota classe de formats de vídeo i àudio des de 1983 i des de fa anys ens hem adaptat per conèixer les necessitats del mercat i oferir noves solucions.

Codifiquem sèries i pel·lícules per a plataformes de vídeo en streaming com Movistar+, Antena 3, Waki, Clan Internacional, Discovery+, Disney, Nubeox, Turner…, Preparem els continguts per ser reproduïts en qualsevol plataforma nacional, internacional o per a diferents dispositius i tot dins les nostres instal·lacions.

Realitzem visionats tècnics del material i comprovem que compleixi les característiques per a ser emès a qualsevol país o plataforma VOD. A més, tots els continguts són arxivats i guardats de forma segura perquè estiguin a punt quan siguin necessaris.

Demana’ns pressupost o consulta’ns qualsevol dubte.

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 1 Media: 4]