Videolab en el rodatge de la 19a Trobada mèdica-quirúrgica en Malaltia Inflamatòria Intestinal
4.5 (2)

EMQ 2022 rodaje videolab

El passat 4 de febrer es va celebrar a Madrid la 19a Trobada mèdica-quirúrgica en Malaltia Inflamatòria Intestinal. La trobada està organitzada pel Dr. Javier de Oca de la facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona i per la fundació EMQ, organització sense ànim de lucre per a donar suport a la malaltia inflamatòria intestinal.

A diferència de la passada edició, la trobada es va poder celebrar de forma presencial i, també, en streaming amb la seu principal a Madrid. Els assistents van comptar amb un gran programa científic amb intervencions de doctors i doctores internacionals. La trobada tambe va comptar amb la presència d’especialistes d’àmbit espanyol en malaltia inflamatòria intestinal.

Rodatges, entrevistes i making-of

En aquesta edició VIDEOLAB també ha treballat en la trobada. El nostre equip tècnic s’ha encarregat del rodatge del resum de la jornada, la realització d’entrevistes als principals ponents i l’edició dels vídeos de les ponències, els casos clínics i de tots els debats que posteriorment seran compartits en la plataforma per a tots els assistents.

Inicio

EMQ 2022 rodaje videolab

A Videolab som a més especialistes en retransmissions en directe d’intervencions quirúrgiques en recintes hospitalaris i el nostre equip tècnic s’encarrega de la instal·lació i comprovació de totes les senyals de vídeo i àudio abans de la intervenció o congrés.

Videolab, laboratori audiovisual a Barcelona

Els nostres 40 anys d’experiència al sector audiovisual ens fan treballar amb els equips necessaris per a cada rodatge i adaptar-nos a les necessitats de cada hospital o centre sanitari. El nostre equip tècnic intern de l’empresa treballa sempre amb total discreció i professionalitat i amb totes les mesures sanitàries que marca la situació actual.

Demana’ns pressupost o consulta’ns qualsevol dubte.

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 2 Media: 4.5]