Encara es fan servir les videocàmeres?
5 (1)

videocamara digital videolab

Actualment, la gran majoria de la gent ja grava amb els telèfons mòbils. Els portem a la butxaca i amb simple gest podem començar a gravar. Llavors, encara es venen les videocàmeres? Us podem dir que sí, però la seva popularitat ha caigut en picat. La majoria de la gent prefereix adquirir una càmera DSLR o una mirrorless compacta i petita que li permet, al mateix temps, fer fotos i vídeos amb un resultat molt professional. A més, aquestes poden resultar més econòmiques que una càmera de vídeo.

Tot i això, hi ha moltes videocàmeres que tenen grans presentacions i qualitat respecte a una càmera DSLR. Per exemple, destaquen característiques com ara millors lents, sistema d’emmagatzematge, bon sistema d’estabilització o bé millor qualitat en la gravació del so.

Si encara conserves les teves videocàmeres antigues que no gravaven en formats digitals i guardes totes les cintes o DVD, ara pots recuperar tot el material i visionar-lo en format digital!

Com passar una cinta de videocàmera?

Per tal de passar una cinta a digital cal disposar de l’equip tècnic necessari. Serà imprescindible conservar la videocàmera o un reproductor que permeti connectar-se a un ordinador. Aquest ordinador ha de tenir algun programa de captura de vídeo o edició que us permeti captar les imatges.

Fa pocs anys l’estàndard de vídeo a les cases era el DVD i, passar les cintes a DVD era el que els clients més demanaven. Darrerament, el format en arxiu digital ha anat guanyant terreny i, per tant, el més habitual és passar les cintes a mp4.

Discs Mini-DVD, es poden passar a .mp4?

Durant la dècada dels 2000 van començar a aparèixer càmeres de vídeo que enregistraven en format Mini DVD. Eren com els discs grans de DVD que tots coneixem, però en format petit que fàcilment podien fer-se servir en una videocàmera. Aquests mini-DVD podien gravar aproximadament 30 min o bé, si tenien doble cara, 60 min. Avui dia, encara es conserven a moltes cases i passar-los a arxiu .mp4 és possible. D’aquesta manera els podreu visualitzar a qualsevol ordinador o televisió.

Digitalització d’arxius analògics a digital

A Videolab volem que recuperis les teves imatges amb el nostre servei de digitalització. El nostre equip especialitzat s’encarregarà de tot el procés amb la màxima qualitat i eficiència. A més, totes les cintes o DVD no sortiran mai de les nostres instal·lacions realitzant tot el procés sense externalitzar a tercers. 

El nostre servei és ràpid i eficaç i permet recuperar el contingut respectant la nitidesa original. Som especialistes en el tractament del contingut i de les imatges i comptem amb el sistema de captura per a complir amb les exigències del mercat. Convertirem les teves cintes i DVD a .mp4.

Contacta amb nosaltres i et farem un pressupost a mida!

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 1 Media: 5]