Per què és important acudir a professionals per convertir cintes VHS a DVD o digital?
4.6 (5)

pasar vhs dvd videolab

Si ja has pres la decisió de recuperar tots els records i les imatges que conserves a les cintes VHS, has de saber que conservar un reproductor VHS serà indispensable per iniciar el procés de reproducció i conversió. Actualment encara és possible trobar botigues de segona mà o per internet reproductors VHS que ens ajudin a poder visualitzar de nou totes aquelles gravacions. Tot i això, la qualitat del reproductor o l’estat en què estigui conservat pot desencadenar a una mala reproducció i, fins i tot, que s’acabi trencant la cinta. A més, ens caldrà disposar d’un ordinador amb una bona targeta de captura per tal de digitalitzar les imatges.

Conversió de cintes VHS a Digital o DVD. Per què hauries de confiar en un professional?

Donat que les cintes analògiques, com les VHS, són material delicat i amb una vida mitjana de 20 anys, quan comencen a deteriorar-se, cal tenir present que si es vol realitzar un procés de digitalització, cal fer-lo com més aviat i de la millor manera possible. Optar per realitzar la digitalització de manera domèstica pot suposar malmetre les cintes i perdre el contingut si no es fa de la manera correcta. A més, és possible que triguis bastant de temps i, finalment, els resultats no siguin els esperats a causa del baix senyal de les cintes. En aquest sentit, des de Videolab us recomana sempre confiar en professionals per garantir que la conversió dels VHS a DVD o digital sigui l’esperada. Els resultats seran com l’original i mai perdràs la qualitat que tenies.

Com realitza un professional la conversió de cintes VHS a DVD o digital?

Per tal de passar VHS a DVD o arxiu digital, un laboratori professional no utilitza únicament un reproductor de VHS i un ordinador de captura, com comentàvem a la primera part. Una vegada comença la reproducció de la cinta a l’aparell reproductor, aquest senyal passa per un ‘estabilitzador d’imatge‘, anomenat TBC, que s’encarrega de corregir el senyal i millorar la imatge procedent de la cinta. Aquest senyal millorat serà el que arribarà a l’ordinador de captura obtenint així un resultat molt més ‘estable’ i professional.

Videolab, laboratori de postproducció, dedicat als serveis professionals de vídeo

Si busques on digitalitzar VHS a Barcelona, Videolab és la teva solució! Som un laboratori de vídeo, dedicat als serveis de postproducció des de 1983. El nostre equip és especialista en la digitalització de cintes analògiques realitzant sempre un servei de transferència digital ràpid, eficient i amb màxima qualitat. Les teves cintes de vídeo es convertiran en DVD o arxius digitals que podràs visualitzar en qualsevol moment. Al nostre rack central tenim tota mena de reproductors i, per tant, les teves cintes originals mai sortiran de les nostres instal·lacions. 

Contacta amb nosaltres i et farem un pressupost a mida!

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 5 Media: 4.6]