Videolab, una empresa amb cor

videolab caritas video

Des de fa més de 10 anys, Videolab forma part del projecte de Càritas Barcelona per ajudar als qui més ho necessiten. Aquest projecte innovador consisteix a ajudar als més desfavorits, en el nostre cas a través de la tecnologia que podem subministrar des de Videolab als diferents centres.

Videolab, amb gairebé 40 anys a la ciutat de Barcelona, és un laboratori audiovisual dedicat als serveis professionals de vídeo, cinema i àudio. En Pere Tresserra, el seu fundador, va crear l’empresa l’any 1983 i, des d’aleshores, segueix oferint avui dia serveis professionals audiovisuals a diferents sectors de la ciutat.

La nostra filosofia sempre ha coincidit amb Càritas. Valors com el respecte, la igualtat, la solidaritat o la justícia formen part de la nostra empresa i amb aquesta col·laboració ajudem a millorar les condicions de vida de les persones en situació de vulnerabilitat.

Càritas, per mitjà dels seus diferents centres, escolta, orienta i acompanya a les persones que es dirigeixen per demanar ajudar. L’atenció de la institució va més enllà de l’assistència immediata, i busca també la promoció de la persona a partir de la seva participació, del reconeixement dels seus recursos i de les seves potencialitats.

La nostra és una Empresa amb Cor.