Videolab, una empresa amb cor
0 (0)

videolab caritas video

Des de fa més de 10 anys, Videolab forma part del projecte de Càritas Barcelona per ajudar als qui més ho necessiten. Aquest projecte innovador consisteix a ajudar als més desfavorits, en el nostre cas a través de la tecnologia que podem subministrar des de Videolab als diferents centres.

Videolab, amb gairebé 40 anys a la ciutat de Barcelona, és un laboratori audiovisual dedicat als serveis professionals de vídeo, cinema i àudio. En Pere Tresserra, el seu fundador, va crear l’empresa l’any 1983 i, des d’aleshores, segueix oferint avui dia serveis professionals audiovisuals a diferents sectors de la ciutat.

La nostra filosofia sempre ha coincidit amb Càritas. Valors com el respecte, la igualtat, la solidaritat o la justícia formen part de la nostra empresa i amb aquesta col·laboració ajudem a millorar les condicions de vida de les persones en situació de vulnerabilitat.

Càritas, per mitjà dels seus diferents centres, escolta, orienta i acompanya a les persones que es dirigeixen per demanar ajudar. L’atenció de la institució va més enllà de l’assistència immediata, i busca també la promoció de la persona a partir de la seva participació, del reconeixement dels seus recursos i de les seves potencialitats.

La nostra és una Empresa amb Cor.

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]