Esdeveniments en Streaming: la millor manera d’apropar-se al públic
0 (0)

streaming rodajes videolab

La situació actual del darrer any ha fet augmentar el temps de consum a les xarxes socials i, especialment el temps de consum de vídeo i el contingut a temps real (Real-Time content). La crisi sanitària ha permès conèixer a les empreses el món dels webinars, els continguts en directe i els streamings per acostar-se de la manera més propera possible als seus usuaris.

Actualment presentar un acte o esdeveniment a través d’Internet ja forma part del dia a dia de moltes empreses o organitzacions i, tot i els inconvenients que suposa no poder tenir públic present a les sales, el contingut online permet no limitar l’esdeveniment a una ubicació concreta facilitant així una audiència més global amb clients preparats per interaccionar amb el vostre contingut.

A Videolab som conscients de la situació i oferim els nostres serveis per a tota mena d’enregistraments, retransmissions i rodatges en directe. El nostre equip tècnic s’encarrega de la instal·lació i comprovació de tots els senyals de vídeo i àudio abans de l’inici de l’acte.

Realitzem tot el procés, des del contacte amb la sala o l’espai, el muntatge dels equips, el rodatge i la postproducció. L’enregistrament pot ser a partir d’una càmera o multicàmera de diferències ponències i presentacions. El nostre objectiu és oferir solucions audiovisuals adaptades a les teves necessitats i tecnologia de qualitat per a aconseguir uns resultats professionals.

Els més de 35 anys d’experiència en el sector ens fan treballar amb els equips necessaris per a cada rodatge i adaptar-nos a les necessitats de cada client. El nostre equip tècnic intern de l’empresa treballa sempre amb professionalitat i amb totes les mesures sanitàries que marca la situació actual.

¿Necessites retransmetre un acte o esdeveniment en streaming? Consulta’ns sense compromís i et farem un pressupost detallat amb les teves necessitats.

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]