Videolab, per una mobilitat més sostenible
0 (0)

furgo videolab

El canvi climàtic és una realitat a escala global. Cada dia el planeta ens envia senyals alertant de les transformacions que pateix. El creixement de la població, l’estil de vida que portem… són factors que incrementen el consum de gasos d’efecte hivernacle, essencials per la nostra supervivència, però que actualment hi ha massa quantitat acumulada.

Els afectes del canvi climàtic ens afecten a tots i des de Videolab volíem ajudar a contribuir en la reducció de les emissions de CO2 al planeta. Per aquest motiu i, sent una empresa situada en una gran ciutat com és Barcelona, vam decidir renovar la nostra furgoneta per una d’elèctrica 100%.

Videolab realitza repartiments de material audiovisual a diferents punts de la ciutat i l’àrea metropolitana, així com desplaçaments pel territori per realitzar rodatges.

VIDEOLAB furgo zero emissions

Amb la furgoneta elèctrica volem ajudar a reduir les emissions de C02, ja que amb un vehicle elèctric es pot reduir fins a un 65% respecte dels vehicles convencionals. A més, en treballar dins d’una gran ciutat i la seva àrea propera, un vehicle elèctric redueix la mala qualitat de l’aire i disminueix el soroll millorant així la salut de les persones i el soroll de la ciutat.

A Barcelona des de 1983, volem seguir sent un laboratori de vídeo de referència a la ciutat per la qualitat dels nostres serveis audiovisuals i la venda de material audiovisual.

De Videolab a casa teva amb zero emissions.

Ajudem el planeta.

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]