Videolab encarregat de l’organització de l’acte de les noves instal·lacions de Hörmann
4.3 (4)

hormann videolab evento

El passat 31 de març es van inaugurar les  instal·lacions de més de 6.000 m² de la multinacional alemanya Hörmann a Terrassa. La nova nau està destinada a ampliar l’activitat en el territori espanyol amb l’objectiu d’oferir un millor servei a distribuïdors i clients del sector. En aquesta ocasió, Videolab es va encarregar de tota l’organització de l’acte, des del càtering, la gestió tècnica, la coordinació logística dels convidats a la cobertura en vídeo i la fotografia.

L’acte de Hörmann va comptar amb prop de 150 assistents, entre ells autoritats, directius de la marca, treballadors, distribuïdors i mitjans de comunicació.

A més d’un dinar i una visita guiada per la nau, els convidats van gaudir d’una exhibició sorpresa de trial a càrrec dels pilots de Gas Gas, Miquel Gelabert i Albert Cabestany, aquest últim campió del món de trial indoor en 2002.

Organització integral d’esdeveniments

Quan fas un acte corporatiu a l’empresa vol dir que tens quelcom important a celebrar o comunicar als teus clients o treballadors. Per això, trobar un bon equip per gestionar-ho és molt important. S’ha de saber captar la idea principal i, sobretot, realitzar un acte que vagi acord amb els principis i els valors de l’empresa o marca. L’escenari o tarima, el mobiliari (taules i cadires), la decoració (plantes naturals o flors) o, fins i tot, els elements gràfics (photocalls o tòtems) seran claus a l’hora d’aconseguir que l’ acte sigui tot un èxit.

A Videolab volem convertir les teves idees en realitats. Ens encarreguem del contacte amb els proveïdors, la gestió tècnica, la coordinació, el càtering… i t’assessorarem de totes les opcions disponibles. Un membre del nostre equip sempre estarà en contacte amb tu i l’empresa per gestionar directament tots els canvis i propostes.

hormann videolab evento
hormann videolab evento

Fotografia i gravació de vídeo per esdeveniments

Videolab oferim serveis especialitzats en rodatges per esdeveniments. Des de la nostra empresa realitzem tot el procés, des del contacte, la vista tècnica prèvia, el muntatge dels equips, el rodatge i la postproducció. Sempre oferint solucions adaptades a cada necessitat i amb tecnologia de qualitat per aconseguir uns resultats professionals.

Videolab, amb gairebé 40 anys d’experiència al sector audiovisual, ara també oferim serveis per ajudar-te a organitzar esdeveniments.

Contacta’ns per resoldre qualsevol dubte o demanar pressupost

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 4 Media: 4.3]