Videolab col·labora amb la 17a edició de Relats Solidaris de l’Esport
4.7 (3)

LLIBRE SOLIDARI ESPORT videolab

Ansu Fati, el davanter del FC Barcelona, és el padrí d’aquesta edició que dóna suport a l’entitat solidària Pallapupas

Dimarts 12 d’abril es va presentar la 17a edició del llibre solidari ‘Relats Solidaris de l’Esport‘ amb el jugador d’FC Barcelona Ansi Fati i l’entitat Pallapupas.

La iniciativa compleix 17 anys gràcies al grup de 40 periodistes esportius catalans que tenen la inquietud d’ajudar als més necessitats. Aquest 2022 l’entitat beneficiària és Pallapupas.

Pallapupas és una entitat solidària que es dedica a millorar la vida dels nens ingressats als hospitals. Creada l’any 2000 treballa amb el personal mèdic amb l’objectiu de millorar l’estat emocional dels pacients pediàtrics i adults, familiars a través de l’humor.

Videolab, amb Els Relats Solidaris de l’Esport

Videolab des de fa anys col·labora amb aquesta iniciativa solidària. Pere i Marta Tresserra van estar presents a la presentació del llibre amb els dos padrins de l’edició d’aquest any.

La novetat d’enguany és que el llibre no és una col·lecció de relats o històries, sinó que està dedicat al fotoperiodisme. Brillants imatges recollides a les gairebé 200 pàgines.

El llibre està a la venda en tots els establiments de El Corte Ingles i el seu preu és de 15 euros.

Concert Solidari B-Sides a Luz de Gas

Un any més el grup B-Sides BCN es sumen també a la causa organitzant un concert per recollir fons. Tindrà lloc el pròxim 7 de juliol a la sala Luz de Gas.

Ansu Relats solidaris videolab

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 3 Media: 4.7]