VIDEOLAB col·labora amb la Filmoteca de Catalunya amb les traduccions del subtitulat de films catalans que s’exhibiran al MoMa
0 (0)

El pròxim dia 25 d’octubre i fins al 10 de novembre comença al Museu d’Art Modern de Nova York (MoMa) una mostra de cinema català titulada “Els anys radicals del cinema català” (Catalan cinema’s radical years).

L’exhibició mostrarà pel·lícules realitzades entre l’any 1968 i 1978 on conviuen l’estètica avantguardista i un estil clàssic durant l’època del franquisme, els fets del maig del 68 i les repercussions posteriors del franquisme on es reivindicava la llibertat.

De l’organització de l’exposició se n’encarreguen Esteve Riambau, director de la Filmoteca de Catalunya, i Joshua Siegel, responsable del departament de cinema del MoMa.

En la mostra retrospectiva es projectaran un total de 12 sessions de la Filmoteca de Catalunya de films de Pere Portabella, Josep Maria Forn, Antoni Ribas, Antoni Padrós, … entre altres directors destacats.

Des de Videolab ens hem encarregat, en col·laboració amb la Filmoteca de Catalunya, de la realització de les traduccions per al subtitulat dels films. Per a això, treballem sempre amb traductors natius professionals que tradueixen a la seva llengua materna. A més, les nostres traduccions passen per un doble procés de revisió per garantir l’èxit del resultat.

Videolab ja col·labora amb la Filmoteca de Catalunya amb les traduccions i el subtitulat electrònic en directe de totes les seves pel·lícules diàries.

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]