El consum de sèries i pel·lícules individualitzat: Codificació de continguts per a VOD
0 (0)

Cada vegada més el consum de vídeo online supera a la resta de tràfic d’internet. El canvi d’hàbits dels usuaris, l’ús de tauletes i el fet que tothom té un telèfon mòbil amb bona connexió a internet ha fet disparar el consum de vídeo a la xarxa. Fa uns anys era quasi inimaginable veure persones mirant la seva sèrie preferida al metro i ara, és una realitat.

El vídeo sota demanda, conegut com a VOD (Video on Demand), és un sistema de televisió que permet als usuaris veure el contingut de manera individualitzada i personalitzada. En tot moment pots escollir allò que et ve més de gust de veure. Aquest creixement de la demanda ha fet créixer l’oferta de plataformes que es dediquen a oferir aquests serveis.

La televisió tradicional està perdent posició respecte a aquestes plataformes i especialment entre les noves generacions. Molts dels joves ja afirmen que tot el seu consum audiovisual el fan a través d’internet. A més a més, les companyies telefòniques cada cop ens ho posen més fàcil garantint velocitats de navegació més altes. És evident que el vídeo en streaming ha transformat la manera de consumir als usuaris donant qualitat, llibertat i mobilitat.

Ens adaptem constantment per oferir solucions i serveis en l’entorn audiovisual

A Videolab som especialistes a convertir tot tipus de formats des de 1983 i ara també ens adaptem a les necessitats actuals. Codifiquem sèries i pel·lícules per a les principals plataformes de vídeo a la carta com Movistar+, Antena 3, Waki, Clan Internacional, Discovery, Disney, Nubeox, Turner, Ono,… sempre adaptant-nos a les especificacions tècniques de cada plataforma.

Realitzem visionats tècnics del material i comprovem que compleixi les característiques per ser emès a qualsevol país o plataforma. Preparem el contingut per a ser vist a qualsevol plataforma o dispositiu. A més, l’arxivem de forma segura perquè estigui a punt per a quan ho necessitis.

Els 35 anys d’experiència en el sector audiovisual ens fan treballar amb els equips broadcast necessaris per a cada format i adaptar-nos als canvis necessaris.

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]