VIDEOLAB a l’IBC d’Amsterdam 2018
0 (0)

El IBC, International Broadcasting Convention, celebra la seva 51a edició del 14 al 18 de setembre a Amsterdam. Com cada any Videolab visita el certamen per conèixer les últimes novetats del sector del broadcast, la gestió i distribució de continguts audiovisuals.

Durant els sis del certamen, Amsterdam rep les principals empreses del sector que lideren el món del multimèdia, comunicacions, Internet, servidors, ràdio, televisió i vídeo. El IBC ha obert aquest 2018 la zona d’exposició en 15 pavellons del RAI Center d’Amsterdam on es mostren els últims avenços de la indústria audiovisual.

Aquest any es preveu una assistència de més de 57.000 professionals de 170 països que treballen dins del sector. Un total de 1.700 expositors repartits en els 87.000 metres quadrats d’exposició.

Entre les presentacions d’aquesta edició destaca la britànica BBC que ha aconseguit el IBC Best Conference Paper Award 2018 gràcies a un treball que investiga les aplicacions pràctiques de la intel·ligència artificial en entorns broadcast.

Sens dubte, el IBC representa un escenari únic per descobrir els nous desafiaments i novetats de la indústria. A més, ofereix diferents oportunitats de networking amb 400 ponents que debatran sobre el futur del sector.

Un certamen obligatori per les empreses audiovisuals i de broadcast on conèixer i descobrir les innovacions i creacions així com compartir-ho amb empreses d’altres països del sector.

IBC videolab amsterdam audiovisual

Més informació:

https://www.ibc.org/
https://show.ibc.org/

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]