Dona veu als teus projectes!: Locucions a mida
0 (0)

En moltes ocasions dins de les produccions audiovisuals, com ara vídeos corporatius, promocionals o didàctics, és necessari incorporar una veu en off que posteriorment pot estar acompanyada d’efectes de so o música ambiental.

Moltes vegades pensem que unes imatges ben rodades o un muntatge ben estructurat poden garantir l’èxit d’un producte o servei. Però la veu triada o la música que li incorporem exerceixen un poder molt més gran per captar els nostres clients.

Una bona elecció de la veu en off pot ser una bona aliada per ajudar-nos a reforçar la potència de les imatges i crear un missatge molt més amè per a l’espectador.

Però no només és important l’elecció de la veu, sinó també l’estudi de locució on gravar-la. Els equips d’enregistrament i sistemes d’àudio són elements importants per obtenir un bon resultat.

A Videolab oferim un servei de locucions i doblatges professionals. Tenim un banc de veus de locutors professionals amb les quals treballem o bé, si ja tens a algú, podem llogar l’espai per hores o dies. Sempre ens adaptem a les teves necessitats i a les del projecte.

A més, a Videolab oferim serveis de digitalització d’àudio i codificacions i insercions als formats que necessitis.

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]