Videolab col·labora amb el festival FILMETS de Badalona
0 (0)

La 45a edició de FILMETS Badalona Film Festival, que se celebra del 18 al 27 d’octubre, presenta enguany un total de 251 curts en competició a la Secció Oficial. D’aquests 251 curts, procedents d’arreu del món, n’hi ha 122 de ficció, 115 d’animació i 14 documentals.

Videolab des de fa anys col·labora amb les joves promeses del cinema i amb els festivals realitzant les digitalitzacions, codificacions o diferents còpies per les projeccions de DVD o Blu-ray. I el Festival Filmets és un d’ells. Els festivals són una finestra molt important pels cineastes per fer arribar al públic les seves produccions.

festival filmets videolab

Aquest any festival FILMETS vol acostar-se a nous públics més enllà dels espectadors que van a les projeccions de Badalona i Barcelona i amplia les projeccions també a Sant Boi de Llobregat.

El passat dimarts 22 d’octubre, dins del que anomenen Filmets Pro, va tenir lloc una jornada molt interessant amb el Clúster Audiovisual de Catalunya sobre la indústria d’animació a Catalunya.

Dissabte 26 d’octubre a les 22 hores, FILMETS viurà el moment culminant del festival amb la Nit de les Venus, la gala de cloenda on es lliuraran tots els premis, les tradicionals Venus de Badalona. En aquesta vetllada, que serà emesa per Televisió de Badalona i la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya, es projectarà el curt guanyador.

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]