Novetats de l’IBC pròximament a Videolab
0 (0)

Passat l’estiu arriba la tardor, i és llavors que també arriba la fira més gran dedicada a l’audiovisual professional d’Europa. No és un altre que l’IBC d’Amsterdam.

VIDEOLAB va ser-hi i portem les últimes novetats:

 

 

AJA FS-Mini
Un sincronitzador de quadre i escalador de qualitat broadcast que sap combinar la gran fiabilitat de la sincronització de quadres FS líder d’AJA en un Mini Convertidor portàtil que admet la sincronització de quadres de senyals de video 3GSDIHD i SD a un preu assequible.

 

 

 

 


Càmera BLACKMAGIC Pocket Cinema 6K
Després de la BMPCC 4K la nova versió arriba equipada amb un sensor Super 35, muntura EF, i resolucions de captura fins a 6.144 x 3.456 a 50f/s afegint noves possibilitats al model més popular de BLACKMAGIC. Una càmera lleugera, resistent i de gran qualitat cinematogràfica.

 

 

Lacie Rugged SSD
Els nous discos SSD de Lacie redueixen la seva grandària però mantenen les seves possibilitats. Perfectes per qualsevol terreny, certificats IP67 de resistència a cops, pols i aigua. Amb velocitats de fins a 950 Mb/s en la versió NVMe, 2 vegades més ràpids que un SSD extern tradicional, s’adapten a qualsevol situació gràcies a la connectivitat USB3.0, USB-C i Thunderbolt 3.

I tot això en el palmell de la mà.

 

 

Hollyland MARS 400S

Una opció de baix cost però gran qualitat per transmissió sense fils. Amb un abast de 120m i petita grandària incorpora connexions SDI + HDMI, per davant del seu antecessor el MARS 300, per arribar a un públic més ampli que es sorprendrà al veure la seva capacitat de transmetre a dispositius mòbils iOS i Android. La seva carcassa de metall li dóna una rigidesa per afrontar qualsevol projecte sense perdre la comoditat que donen els seus escassos 190gr de pes. Una pantalla OLED ens donarà informació de la bateria, el canal, la intensitat de senyal, etc.

 

Bateries PAGlink V-Mount
Davant de l’important presència de fabricants xinesos i coreans, el fabricant anglès de bateries ens presenta un interessant concepte de bateria professional interconnectada. PAGlink és únic al món, permet la combinació de capacitats de dues o més bateries connectades a una càmera, per així gaudir d’altíssimes capacitats i temps d’ús més llargs. No és necessari perdre el temps en operacions de canvi de bateria, ens dóna un temps de treball fluid i constant, a més a més d’un disseny de càrrega apilable, aprofitant millor l’espai. Disponible en muntures Gold i V-mount.

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]