Videolab encarregat del rodatge del Congrés de Govern Digital 2019
0 (0)

Més de 1400 assistents de tot el sector públic català i de les empreses líders en el sector de la transformació digital a Catalunya van ser-hi presents

El passat 17 i 18 de setembre va tenir lloc a l’Auditori Axa de Barcelona el Congrés de Govern Digital 2019. Un fòrum de debat de referència a Catalunya en l’àmbit de l’administració digital que pretén posar èmfasi en els projectes, iniciatives i propostes que persegueixen la transformació digital.

L’objectiu de l’edició d’enguany era donar resposta a nous reptes derivats de la revolució social, econòmica i cultural que suposa per la societat aquest canvi de paradigma digital. Amb 87 sessions, entre taules rodones i xerrades de més de 200 ponents, es va parlar sobre temes de governança digital, canvi cultural a l’administració, confiança digital, identitat digital, serveis públics proactius i personalitzats i les tecnologies digitals avançades a l’AAPP del segle XXI.

L’equip de Videolab es va encarregar de la gravació de tot l’esdeveniment i a més va estar present a un estand oferint els seus serveis audiovisuals de gestió documental i digitalització de tot tipus d’arxius analògics.

axa govern digital videolab

L’enregistrament de congressos i conferències no només aporten a l’empresa o grup d’empreses un producte per a la seva promoció sinó també un punt de vista educatiu per a mostrar a la societat, a futurs treballadors o estudiants.

Som un laboratori audiovisual amb 35 anys d’experiència en solucions de postproducció i gestió de continguts, ja que comptem amb innovadors mitjans tècnics per a poder oferir una àmplia varietat de serveis als nostres clients.

Informa’t de tots els tipus d’esdeveniments en els quals treballem i no dubtis a contactar amb nosaltres.

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]