Videolab visita l’IBC d’Àmsterdam 2019
0 (0)

Avui comença l’International Broadcasting Convention, l’IBC, que aquest any celebra la seva 52 edició del 13 al 17 de setembre a Amsterdam. Videolab, líder en postproducció audiovisual des de fa més de 35 anys, visita com cada any el certamen per a conèixer les últimes novetats del sector de la gestió, la distribució de continguts, el cinema i el broadcast.

Aquest any es preveu una assistència de més de 55.000 professionals de 170 països, amb més de 1.700 expositors i 15 pavellons d’exposició. Un total de 46.000 metres quadrats de recinte del RAI Center d’Amsterdam per a explorar i descobrir els últims desafiaments del sector audiovisual.

L’IBC representa un escenari únic per a conèixer les oportunitats del sector. Durant els cinc dies del certamen, Amsterdam rebrà les principals empreses que lideren el món multimèdia, de telecomunicacions, Internet, vídeo,…

En aquesta edició les tecnologies per a millorar el rendiment del servei de vídeo online,  com ara el VOD, seran un focus d’interès en el certamen així com els temes relacionats amb el eSports, molt presents en la majoria dels pavellons, la intel·ligència artificial, el UHD, les produccions en 8K i la tecnologia 5G.

Un certamen obligatori per a les empreses audiovisuals i de broadcast on conèixer i descobrir les innovacions i creacions així com compartir-lo amb empreses d’altres països del sector.

ibc videolab

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]