El nou estabilitzador RONIN-SC de DJI disponible a Videolab
0 (0)

El líder mundial en drons i tecnologia per a càmeres DJI va llançar al juliol el nou estabilitzador de tres eixos amb sistemes d’estabilització avançats. El Ronin-SC està fabricat amb alumini, magnesi i materials compostos que li donen una alta resistència i rendiment.

El Ronin-SC és compatible amb la majoria de càmeres i dissenyat especialment per a les càmeres mirrorless, suporta una càrrega de fins a 2kg aconseguint vídeos fluids i professionals i és ideal per a moviments ràpids, canvis de sentit o direcció.

Lleuger i compacte permet als creadors de contingut de vídeo gravar en qualsevol situació.

L’estabilitzador és fàcil de transportar gràcies al seu pes de tan sols 1.1Kg i al seu disseny modular. Malgrat la seva estructura, compacta i lleugera, el RoninSC té una autonomia de la bateria d’11 hores.

Eix de gir 360°

L’estructura del Ronin-SC eleva la posició de la càmera deixant sempre a la vista la pantalla de la pròpia càmera. A més el seu eix de gir no té fi, la qual cosa permet que la càmera pugui girar els 360 graus aconseguint planos únics.

Force Mobile i ActiveTrack 3.0

Amb un mòbil, l’aplicació Ronin i l’estabilitzador es poden aconseguir moviments perfectes i fluids gràcies a la tecnologia ActiveTrack. Ronin-SC aconseguirà seguir a un objecte o subjecte només utilitzant la vista de la càmera del mòbil. El Force Mobile sincronitzà el moviment d’aquest dispositiu mòbil amb el nostre estabilitzador Ronin-SC.

Altres funcions intel·ligents

Com ja tenia el Ronin-S, el nou model disposa de funcions avançades d’enregistrament com el control automatitzat de Panoràmiques, Timelapse, el Timelapse en moviment i la memorització i control de moviments per a poder ser repetits de la mateixa manera.

Aconsegueix ja a Videolab tecnologia capdavantera i d’alta gamma! El nostre equip et guiarà durant tot el procés amb una atenció de primera i un assessorament totalment personalitzat.

DJI RONIN-SC Videolab

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]