El 19 d’agost es va celebrar el dia mundial de la fotografia
0 (0)

Des de l’inici la fotografia ha estat el vincle perfecte per preservar esdeveniments importants, per explicar històries i poder reviure una i una altra vegada moments especials i únics.

Cada any, el 19 d’agost se celebra el dia mundial de la fotografia, coincidint amb la data que l’any 1839 es va presentar la patent del Daguerreotip, creat per Louis Daguerre i Nièpce. Aquest dia mundial se celebra des de 2009 quan el fotògraf Korske Ara va promoure la iniciativa i va crear un concurs de fotografies per commemorar la data.

Al llarg dels anys, sense cap dubte, la fotografia ha anat evolucionant. Antigament tenir un equip fotogràfic propi podia ser cosa dels professionals o aficionats a la fotografia però avui en dia i, especialment, amb l’ús dels smartphones, fer una foto està a l’abast de tothom. Tot i això, com comentàvem, una imatge pot explicar moltes coses, fer rememorar temps passats i reviure i compartir experiències per sempre.

Tens fotografies antigues en paper, diapositives o negatius? A Videolab convertim totes les teves fotos en fitxers digitals que quedaran inalterables amb el pas del temps i que podràs manipular, consultar i compartir quan vulguis.

El nostre equip de digitalització és conscient de la importància de preservar perfectament totes les fotografies i per això, oferim un servei totalment segur, ràpid i de primera. Disposem de l’escàner Kodar HR 500 Plus, el millor del mercat per la seva productivitat i qualitat.

No deixis de capturar moments, sigui amb càmeres convencionals o bé amb els telèfons mòbils. Innovació, experiència, coneixement, professionalitat, qualitat i servei. Són els valors que avalen el treball de Videolab.

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]