Escanejat de Telecine a 4K amb Blackmagic Cintel
0 (0)

Una solució completa que permet digitalitzar pel·lícules a temps real i posteriorment etalonarles amb Davici Resolve.

Actualment els televisors i monitors UHD són cada vegada més comuns, i la demanda de continguts en full HD o UHD seguirà en auge els pròxims anys. L’escàner Blackmagic Cintel permet processar positius i negatius per a obtenir imatges de gran nitidesa i aprofitar la sorprenent definició original de les cintes.

És ideal per a crear arxius digitals amb l’objectiu d’utilitzar-los posteriorment per a postproducció, o convertir llargmetratges conservats en filmoteques o arxius a formats d’alta resolució per a la seva posterior transmissió o distribució en les plataformes actuals o televisió.

Obtenint aquests màsters a 4K, suposa la màxima resolució actual i són idonis per a la seva conservació i arxiu. Des del màster 4K, a més, és possible exportar les produccions audiovisuals a qualsevol altra resolució com UHD, 2K, HD, SD etc. d’una forma senzilla.

L’escàner Cintel ha estat dissenyat mitjançant tècniques emprades en la indústria aeronàutica, a fi d’evitar vibracions en processar les cintes, i pot fins i tot penjar-se en la paret. El sistema de telecinat que ofereix Videolab, utilitza el corrector de color DaVinci Resolve obtenint així, un resultat final de 4K reals, tant en positiu com en negatiu.

Més de 35 anys d’experiència dedicats a la realització de Telecine garanteixen els millors resultats amb una gran qualitat professional. Comptem amb experiència en el sector audiovisual des de 1983 el que ens fa treballar amb els equips necessaris per a cada format i adaptar-nos als canvis necessaris.

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]