Avui se celebra el dia Mundial de la Televisió!
0 (0)

Les mides de pantalla han canviat, la manera de consumir, el fet que avui tots podem crear, publicar o compartir contingut en diferents plataformes, … Però malgrat això, continuem veient la televisió i consumint els seus continguts

El Dia Mundial de la Televisió se celebra avui 21 de novembre. L’Assemblea General de les Nacions Unides ho va proclamar el 1996 amb l’objectiu de promoure l’intercanvi mundial sobre programes de seguretat, pau o qüestions culturals i socials.

Avui dia la televisió tradicional continua sent una important font de consum de vídeo. Segons l’anàlisi Televisiva de Sobrevent 2018, el consum mitjà diari de televisió era de 234 minuts per persona i dia per al conjunt de l’any 2018. Però el consum de vídeos online creix cada vegada més i especialment les noves generacions com els millennials o la generació Z ja no coneixen un món sense Internet i totes les seves plataformes.

L’Estudi de Llars corresponent al segon trimestre de 2018 afirmava que una de cada tres llars connectades a Internet utilitzen plataformes de pagament per a veure continguts audiovisuals online.

El vídeo sota demanda, conegut com a VOD, és un sistema de televisió que permet als usuaris veure el contingut de manera individualitzada i personalitzada. Com, quan i on vulguin. Aquest creixement de la demanda ha fet créixer l’oferta de plataformes que es dediquen a oferir aquests serveis. La interacció entre les formes emergents i les tradicionals de transmissió va deixant les noves plataformes VOD en millor posició enfront de la televisió tradicional.

Videolab som especialistes a convertir tota classe de formats des de 1983 i ara també ens adaptem a les necessitats actuals. Codifiquem sèries i pel·lícules per a les principals plataformes VOD de vídeo a la carta com Movistar+, Antena 3, Waki, Clan Internacional, Discovery, Disney, Nubeox, Turner, Ono,… sempre adaptant-nos a les especificacions tècniques de cada plataforma.

Comptem amb experiència en el sector audiovisual des de 1983 el que ens fa treballar amb els equips broadcast necessaris per a cada format i adaptar-nos als canvis necessaris.

Feliç dia de la tele!

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]