Videolab encarregat de les traduccions i subtitulacions del festival Zoom d’Igualada que se celebra del 26 de novembre a l’1 de desembre
0 (0)

La 17a edició del Zoom Festival va donar el tret de sortida el passat dimarts 26 de novembre al Teatre Municipal l’Ateneu d’Igualada amb l’estrena de la pel·lícula Èxode (2019), de Román Parrado i coproduïda per Televisió de Catalunya (TVC) i Set Màgic Audiovisual.

El Zoom d’Igualada és un Festival Internacional de Continguts Audiovisuals de Catalunya, que mostrarà al llarg de la setmana més d’una trentena de pel·lícules i programes de televisió i on cinquanta produccions competeixen per endur-se els Premis Zoom en les diverses categories.

Videolab s’ha encarregat de les traduccions i el subtitulat de diverses produccions que durant la setmana es poden gaudir al cinema Ateneu d’Igualada, centre de l’activitat del festival. A més, Videolab farà l’entrega del premi del públic del Showcase de Pilots de Ficció, una aposta per donar visibilitat i projecció al talent emergent en el camp de les sèries i les webseries. Aquests Pilots es van projectar el mes de setembre a Barcelona i a Madrid, dins el festival Serielizados.

Els pilots finalistes del VI Showcase de Pilots de Ficció d’enguany són:

  • ‘La vieja estrella‘ (de Marc González)
  • ‘Días de mierda‘ (de Pablo Medina)
  • ‘Com a casa‘ (de Segi Ricart i Pol Masvidal)
  • ‘Where are The Cools‘ (de Jordi Prieto Lujan i Alberto de Ros)
  • ‘Xan‘ (de Lucía Estévez)
  • ‘Nunca nos dijeron la verdad‘ (de Rosa Blas)

 

El Zoom Festival culminarà dissabte 30 a les 22h una setmana plena de projeccions i estrenes amb la gala de cloenda retransmesa en directe per La Xarxa de Televisions Locals.

Podeu consultar el programa complet a http://zoomfestival.org.

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]