Les teves autories de DVD o Blu-ray a Videolab
0 (0)

Com empresa de postproducció audiovisual amb més de 35 anys d’experiència, som conscients del treball que suposa crear una bona autoria de DVD o Blu-ray. No només és important crear un disseny funcional o atractiu per a l’usuari sinó que també cal tenir en compte totes les característiques tècniques, codificació d’arxius i programació.

Al nostre laboratori treballem la interactivitat avançada dels Blu-ray o DVD i aprofitem totes les possibilitats que ens brinda la tecnologia per incloure en els projectes nous menús interactius.

El nostre equip especialista ofereix un servei complet i global que inclou la codificació dels arxius,  transcodificació, disseny i programació del DVD o Blu-ray.

Què inclou el nostre servei?

⦁ Disseny gràfic de les pantalles
⦁ Codificacions a diferents normes
⦁ Mescles d’àudio, àudio 5.1
⦁ Creació de menús animats i pop-ups
⦁ Programacions
⦁ Traduccions i Subtitulat

Els nostres professionals també elaboren subtítols específics per a persones sordes i audiodescripció. Comptem a més a més amb la tecnologia d’àudio Dolby Atmos que ens permet donar forma a experiències audiovisuals úniques amb un so envoltant i realista.

A més, oferim el servei de disseny de les caràtules i les serigrafies. Encara que pot semblar secundari, és el primer que veuran els usuaris. Necessites còpies? Videolab ofereix la possibilitat de realitzar tantes còpies com siguin necessàries. Tenim diferents tarifes per a adaptar-nos a qualsevol tipus d’autoria, des de les més senzilles fins a les més complexes amb diferents menús i opcions d’àudio multillenguatge.

Clients com Filmax, Cameo, Media3 estudio o Vétigo ja confien amb Videolab per a realitzar tot el procés de les seves autories de DVD’s i Blu-ray.

Els nostres 35 anys d’experiència ens avalen com una empresa referent en el sector i els nostres especialistes s’adaptaran a la mesura del teu projecte audiovisual per a aconseguir el resultat que buscaves.

Demana’ns pressupost o consulta’ns qualsevol dubte.

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]