Nous discos Mini SSD de Sony per a gravadors Atomos
0 (0)

A Videolab Shop comptem amb els nous discos Sony AtomX SSDmini, un 20% més petits que un SDD convencional de 2,5″ però amb una capacitat de fins a 2 TB i amb velocitats de lectura i escriptura increïblement ràpides. Han estat dissenyats en estreta col·laboració amb Atomos per a garantir una combinació perfecta per als nous dispositius Atomos Ninja V.

Pesen tan sols 88 grams, posseeixen una velocitat de lectura de 550MB/s i d’escriptura de 500 MB/s i compten amb una robusta carcassa de metall que encaixa a la perfecció a la ranura per a targeta del Ninja V. A més, el seu connector Sata III integrat i l’ansa opcional els fa compatibles amb versions anteriors de les unitats Atomos. D’aquesta forma, els usuaris no necessiten utilitzar el Màster Caddy.

Màxima fiabilitat gràcies a un connector molt resistent que suporta impactes de fins a 1500 G/0,5 ms. Els Mini SSD presenten un rendiment d’alta velocitat i una portabilitat que els converteix en la solució perfecta i absoluta per a tots els usuaris.

Aquesta sèrie de Sony, disponible en 3 capacitats d’emmagatzematge de 500 GB, 1 TB i 2 TB, ofereix una major flexibilitat i respon ales exigents necessitats de la creació de vídeo avançada. A més, la firma ofereix un servei de recuperació pro, una solució Premium per a tots els usuaris professionals de SDD de Sony per a recuperar qualsevol contingut perdut o danyat.

Els productes compatibles amb la sèrie Sony AtomX SSD mini són Ninja V,  Ninja Inferno,  NinjaFlame,  Shogun Inferno i Shogun Flame, així com Sumo19, Sumo19M i Shogun Studio gràcies a les anses d’extensió.

Robustesa, flexibilitat, fiabilitat, lleugeresa, velocitat… així és la nova sèrie de discos Sony AtomX SSD mini, el complement ideal especialment dissenyat per als monitors-gravadors Atomos.

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]