Videolab col·labora amb la 15a edició de Relats Solidaris de l’Esport
0 (0)

Marc-André Ter Stegen, porter alemany del FC Barcelona, és el padrí d’aquesta edició que dóna suport a la fundació sense ànim de lucre Pare Manel

Dijous 18 d’abril es va presentar a l’auditori del Banc de Sabadell la 15a edició del llibre solidari ‘Relats Solidaris de l’Esport‘ amb el jugador d’FC Barcelona Marc-André Ter Stegen i la fundació Pare Manel.

La iniciativa compleix aquest any 15 anys gràcies al grup de 40 periodistes esportius catalans que tenen la inquietud d’ajudar als més necessitats. Aquest 2019 l’entitat beneficiària és la fundació Pare Manel.

La fundació Pare Manel lidera i desenvolupa projectes d’acció social i educativa arrelada a barris de Verdum i Roquetes de Barcelona.

VIDEOLAB des de fa anys col·labora amb aquesta iniciativa solidària. Pere i Marta Tresserra van estar presents a la presentació del llibre amb els dos padrins de l’edició d’aquest any.

El llibre està a la venda en tots els establiments d’El Corte Inglés, un altre dels grans impulsors del projecte, i el seu preu és de 15 euros.

relats solidaris esport videolab

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]