Retransmissions en directe i vídeos per a festivals i esdeveniments
0 (0)

Necessites retransmetre en directe un festival o esdeveniment ? L’arribada de l’estiu és sinònim de finals de curs o tancament de projectes per a moltes empreses o entitats culturals i educatives. Se celebren en aquesta època tot tipus de festivals de música i escolars, així com representacions teatrals, promocions o tot tipus d’actuacions. Tant la retransmissió i gravació com la creació d’el contingut audiovisual, és clau per al desenvolupament de l’esdeveniment de forma satisfactòria.

En Videolab som especialistes en tot tipus d’enregistraments, retransmissions i rodatges en directe de tot tipus d’esdeveniments. El nostre equip tècnic s’encarrega de la instal·lació i comprovació de tots els senyals de vídeo i àudio abans de l’inici de l’acte. Realitzem tot el procés, des del contacte amb la sala o l’espai, el muntatge dels equips, el rodatge i la postproducció. Podem realitzar un enregistrament d’una càmera o multicàmera de diferències ponències i presentacions. El nostre objectiu és oferir solucions audiovisuals adaptades a les teves necessitats i tecnologia de qualitat per aconseguir uns resultats professionals.

Som experts en rodatges de festivals, actuacions i enregistraments de dansa i teatre . el nostre equip tècnic especialitzat també s’encarrega de l’contingut audiovisual dels esdeveniments i la realització de vídeos promocionals, corporatius, així com entrevistes, reportatges, making of, etc. Donem forma a tot tipus de vivències i experiències tant professionals com personals a través de projectes audiovisuals que et faran gaudir i reviure moments únics.

A Videolab també som especialistes en retransmissions i rodatges en directe de intervencions quirúrgiques en recintes hospitalaris. Podem treballar amb dues o més càmeres dins de la sala d’operacions i captar més de 10 senyals de vídeo de les càmeres dels diferents dispositius. Tots els senyals de vídeo seran enviades en alta definició (HD) a una altra sala o punt de l’hospital on estiguin els assistents.

El nostre equip especialitzat t’ofereix la possibilitat de realitzar retransmissions en directe de tot tipus d’actes via Streaming com conferències, ponències, obres de teatre, fòrums o espectacles, entre d’altres esdeveniments, i a través d’internet amb varies càmeres o diferents fonts de vídeo.

Necessites retransmetre o gravar un festival? Aposta ja per l’equip i la tecnologia de Videolab.es per a la gravació de les teves esdeveniments amb la màxima qualitat professional.

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]