Videolab obert per vacances
0 (0)

Aquestes vacances Videolab estarà obert per a continuar oferint els millors productes i serveis. Recorda que ens trobaràs al carrer Santaló de Barcelona de dilluns a divendres en l’horari habitual, de 9 a 19 h.

Necessites algun producte de la nostra pàgina web? Aprofita aquest estiu i coneix el nostre ecommerce! Oferim productes de les principals marques del sector com Asus, Dell, HP, Sony, GoPro, Kingston, Philips, Sandisk, Seagate, Fujifilm, Atomos… El nostre equip de professionals et guiarà durant tot el procés amb una atenció de primera i un assessorament totalment personalitzat.

A més, pots consultar tots els nostres serveis tant professionals com domèstics. Amb més de 35 anys d’experiència hem aconseguit ser una empresa pionera en solucions de postproducció i gestió documental digital d’arxius de cinema, vídeo, àudio, fotografia i multimèdia. Sempre adaptant-nos al teu pressupost.

Especialistes a oferir la millor qualitat, a VIDEOLAB disposem de diferents solucions en serveis audiovisuals per a donar un servei integral.

T’AJUDEM?

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]