Nova marca en el nostre ecommerce: Nanguang. Descobreix-la!
0 (0)

Tant en vídeo com en fotografia una bona il·luminació ens permet ser creatius, transmetre emocions creant atmosferes o destacar petits detalls. Ja sigui en interiors íntims com en produccions d’exterior, una il·luminació de qualitat serà la nostra principal aliada.

L’empresa Nanguang està especialitzada en equips i llueixes LED. Els focus i panells de LED NANGUANG ofereixen un ampli ventall de possibilitats per a adaptar-nos a qualsevol situació. Sigui com sigui la teva idea, NANGUANG t’ofereix una solució adequada a les teves necessitats.

Per a fotografia i vídeo, a Videolab Shop, disposem de torxes LED de reduïda grandària però gran qualitat. Es munten sobre la sabata de la càmera o sobre un trípode donant-nos una llum brillant sense parpellejos. Amb prestacions d’il·luminació d’estudi però en grandària portàtil. Llum contínua de baix consum energètic, que no genera calor i compta amb una llarga vida útil.

Nanguang disposa de models que emeten llum de dia de 5600K, o la gamma bicolor, que permet treballar amb temperatures de color des de 3200 a 5600k, donant marge a la creativitat. Tots els models permeten alimentació a corrent, per piles o bateries. Inclouen un dimmer per a controlar la intensitat de la llum, amb un índex de reproducció cromàtica de 95 CRI, assegurant uns colors reals i naturals en imatges i vídeos.

“Tant si ets amateur com a professional, les torxes LED Nanguang resulten perfecte per a produccions de vídeo o per a fotografia de retrat o producte, aportant una il·luminació de qualitat a l’escena.”

Sense oblidar els kits de panells LED, com el CN-600SA, que inclouen filtres, trípodes i maleta de transport. Podràs fer des d’una entrevista a un interior com  produccions en exteriors sense dependre de la llum ambiental, controlant tots els paràmetres a distància, gràcies al seu emissor WIFI 2,4G integrat, amb l’APP des d’una tablet o un telèfon intel·ligent.

Aconsegueix ja a Videolab Shop tecnologia capdavantera i d’alta gamma! El nostre equip de professionals et guiarà durant tot el procés amb una atenció de primera i un assessorament totalment personalitzat. Si no trobes el que busques no dubtis a trucar-nos, continuem ampliant el nostre catàleg online!

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]