Videolabstream, la manera de compartir o distribuir els teus continguts audiovisuals
0 (0)

Videolabstream és la nostra plataforma online per a la distribució i l’intercanvi de vídeos i continguts audiovisuals. És una plataforma audiovisual en el núvol on podràs tenir el teu compte privat i emmagatzemar tots els teus continguts per a distribuir-los, visionar-los, compartir-los… des d’on vulguis.

Sens dubte, és la solució cloud per a tots els teus arxius, un sistema senzill que et permet tenir tots continguts disponibles amb qualitat broadcast professional.

Amb Videolabstream podràs:

  • Pujar continguts al núvol: D’aquesta manera, podràs tenir els teus vídeos en els nostres servidors i disposar d’una connexió remota permanent per a mantenir el control del teu material en tot moment.
  • Emmagatzemar i etiquetar arxius.
  • Compartir i distribuir: Gràcies al nostre sistema integrat podràs enviar els teus vídeos a tots els destinataris que vulguis en un temps rècord a través de la UDP.
  • Vendre els teus continguts audiovisuals.

És una plataforma que et permet optimitzar el teu temps, ja que pots consultar, guardar i classificar de forma molt senzilla tots els teus continguts.

És ideal per a professionals del sector, ja que productores, distribuïdores o agències podran compartir de forma senzilla els seus continguts, sense haver d’enviar físicament els màsters.

Videolabstream a més disposa d’una fitxa de producte per a la seva evolució i visionat per a la posterior venda o intercanvi.

Com funciona?

  • El client puja el seu contingut i Videolab realitza la conversió a tots els formats.
  • La plataforma permet, mitjançant un usuari i contrasenya, pujar i baixar la informació a velocitat UDP per a gestionar els continguts.

 

Necessites compartir i distribuir els teus vídeos d’una manera molt fàcil i ràpida? Puja els teus vídeos al núvol a través de la nostra plataforma Videolabstream. A Videolab ens adaptem a cada client amb les seves pròpies especificacions: còdec, resolució, nivells d’àudio, capçaleres, codi de temps, etc.

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]