Tradueix els teus projectes audiovisuals a qualsevol idioma
0 (0)

Necessites traduir un projecte audiovisual a diferents idiomes? Busques un traductor professional a Barcelona? A Videolab comptem amb un servei especialitzat en la transcripció i traducció de vídeos, presentacions, enregistraments, entrevistes, documentals o qualsevol tipus de producció audiovisual.

El nostre equip especialista s’adapta a qualsevol tipus de projecte independentment del seu format o origen. Podem traduir les teves produccions directament del vídeo sense guió previ o podem realitzar-ho a partir d’un guió escrit. Oferim un servei global de traduccions, subtitulats i transcripcions des de la revisió professional del material a l’optimització del contingut per obtenir un millor resultat.

Som conscients de la importància d’aconseguir una bona traducció que s’adapti a la llengua sol·licitada en expressions, refranys i vocabulari propi. Per això, comptem amb traductors professionals i nadius que tradueixen qualsevol material audiovisual a la seva llengua materna. Ells s’encarregaran de la transcripció del teu projecte. A més a Videolab totes les traduccions passen per un procés de doble revisió per garantir l’èxit del treball final.

Volem garantir la internacionalització de qualsevol projecte i el nostre objectiu és arribar i aconseguir a tothom. Per això, treballem amb tot tipus de llengües i alfabets i el nostre departament especialista en traduccions pot traduir de tots els idiomes a tots els idiomes: castellà, català, basc, gallec, anglès, francès, alemany, italià, rus, àrab, xinès, japonès, etc.

Necessites la traducció d’un vídeo? Compta amb els nostres especialistes i aconsegueix una traducció perfecta i un resultat de qualitat. Els nostres 35 anys d’experiència ens avalen com una empresa referent en el sector i els nostres traductors especialistes s’adaptaran a la mesura del teu projecte audiovisual per aconseguir així l’èxit final.

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]