Aconsegueix disseny i interactivitat en les teves autories
0 (0)

Vols afegir menús interactius en els teus DVD? subtítols seleccionables? o fins i tot rètols animats? A Videolab som especialistes en autories i oferim un servei integral d’autoria de BLU-RAY i DVD amb animació, interactivitat avançada i disseny. El nostre laboratori audiovisual duu a terme tot el procés d’autories des de la concepció, la transformació dels arxius fins a la reproducció final. El nostre equip especialista en programació ofereix un servei complet i global que inclou:

  • Disseny gràfic
  • Edició de vídeo
  • Mescles d’àudio
  • Creació de menús animats i elements emergents
  • Programacions
  • Traduccions
  • Subtitulats

 

A Videolab oferim una planificació global del projecte i els nostres professionals li assessoraran durant tot el procés, tant en la selecció de continguts com en la gestió d’àudio o idiomes, etc. Treballem amb tecnologia d’última generació per aconseguir resultats professionals i projectes que compleixin amb les altes exigències del sector. Utilitzem codificació, transcodificació, control de qualitat i tecnologies d’emmagatzemat

En el nostre laboratori treballem la interactivitat avançada dels Blu-ray o DVD i aprofitem totes les possibilitats que ens brinda la tecnologia per incloure en els projectes nous botons, menús interactius sobre les pel·lícules, a més de facilitar la connexió a internet des del reproductor. El nostre equip de professionals especialista també elabora subtitulacions específiques per a persones sordes i àudio descripció. Comptem a més amb la tecnologia d’àudio Dolby Atmos que ens permet donar forma a experiències audiovisuals úniques amb un so envoltant i realista.

A Videolab ens adaptem a tots els pressupostos i necessitats dels clients i ens ajustem a tot tipus de projectes, sèries, col·leccions o volum de pel·lícules, amb preus econòmics i totalment assequibles. Som el teu laboratori audiovisual de vídeo, cinema, àudio i multimèdia. Demana ja el teu pressupost!

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]