Necessites compartir o distribuir els teus continguts audiovisuals online?
0 (0)

Videolabstream és la teva solució. I què és Videolabstream? És una plataforma online per a l’intercanvi de continguts a través del núvol amb qualitat broadcast professional.

Mitjançant la plataforma pots emmagatzemar de forma segura els teus màsters en els nostres servidors i disposar d’una connexió remota permanent per mantenir el control dels teus materials a tot moment.

Videolab aporta el valor afegit de tot el relacionat amb el canvi de format i les transcodificaciones, després de 35 anys en aquest sector tenim una gran experiència. Ens adaptem a cada client amb les seves pròpies especificacions: còdec, resolució, nivells d’àudio, capçaleres, codi de temps, etc.

Com funciona?

El client puja fàcilment el seu contingut i en Videolab baixem el material, i realitzem tot procés en les nostres instal·lacions per controlar la qualitat i que l’arxiu final sigui el perfecte, per a això utilitzem l’última tecnologia en software i hardware. Ho muntem i ho pugem de nou en Videolabstream, d’aquesta manera queda en la plataforma i l’administrador ho pot utilitzar per a altres clients seus. La plataforma permet, mitjançant un usuari i contrasenya, pujar i baixar la informació a velocitat UDP per gestionar els continguts.

En el següent vídeo podeu veure més a fons totes les opcions que en dona Videolabstream:

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]