Grava els teus esdeveniments amb Videolab
0 (0)

Quan se celebra un esdeveniment a una empresa, ciutat, organització,…cada vegada és més freqüent l’enregistrament de l’esdeveniment per a posteriorment realitzar un resum o reportatge. Aquests vídeos s’utilitzen generalment per a promocionar l’esdeveniment, compartir amb els assistents, generar marca o pujar-los a les xarxes socials.

Cada esdeveniment és únic i es pot celebrar de diferents maneres. Per aquest motiu cada tipus requereix un vídeo ajustat al seu format.

Tenir un vídeo editat després de l’esdeveniment ens permet poder utilitzar-lo per a buscar nous ponents, patrocinadors o col·laboradors per a la pròxima edició, tenir contingut continu per a penjar en xarxes de manera regular o atreure nous assistents per a pròximes edicions o productes que desitgis vendre. El vídeo pot posicionar molt bé la nostra web i marca en els motors de cerca i és fàcil de compartir a les xarxes socials dels assistents.

A Videolab comptem amb càmeres professionals especialitzats en esdeveniments com congressos, festes, celebracions, … que s’encarregaran de gravar tots els moments i editar posteriorment un vídeo resum o bé un reportatge amb petites entrevistes dels protagonistes. El nostre personal compta amb tecnologia d’última generació per a adaptar-se a qualsevol necessitat actual.

Oferim també la possibilitat de gravar l’esdeveniment i retransmetre’l en streaming perquè altres usuaris puguin seguir-lo des de qualsevol lloc. Informa’t de tots els tipus d’esdeveniments en els quals treballem i no dubtis a contactar amb nosaltres.

Els nostres 35 anys d’experiència ens avalen com una empresa referent en el sector i els nostres especialistes s’adaptaran al teu projecte audiovisual per aconseguir el resultat que buscaves.

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]