Videolab col·labora amb el Festival Americana de Barcelona
0 (0)

Ahir al vespre Videolab va assistir a la sessió inaugural del festival Americana a la sala Phenomena on es va poder veure la pel·lícula inaugural “The Miseducation of Cameron Post”

 

pere videolab americana

La sisena edició del festival Americana, el festival de cinema independent americà de Barcelona, té lloc del 5 al 10 de març. El festival es desenvoluparà als Cinemes Girona, seu habitual del festival i també com a novetat als cinemes Zumzeig.

La programació suma un total de 32 llargmetratges i 39 curtmetratges en les seves habituals seccions. A més a més, avui dimecres la Filmoteca de Catalunya acollirà una retrospectiva dels germans Zellner amb el seu característic sentit de l’humor dels seus films.

Videolab, que col·labora amb l’Americana com en passades edicions, va assistir ahir a la sessió inaugural a la sala Phenomena de Barcelona amb el film “The Miseducation of Cameron Post” de Desiree Akhavan, pel·lícula guanyadora al passat Festival Sundance. El Film és una intel·ligent barreja de comèdia i drama on es parla de diferents històries d’un grup de persones amb un cant a la llibertat i la sexualitat.

La col·laboració de Videolab amb el festival consisteix en la creació dels DCPs per a les projeccions del festival. Al nostre laboratori elaborem els DCP amb la norma DCI perquè es puguin projectar a qualsevol cinema.

L’experiència i l’especialització són fonamentals per a la qualitat en el servei. A Videolab fa més de 35 anys que ens dediquem al món de la digitalització i postproducció audiovisual millorant dia a dia per preservar continguts audiovisuals i difondre la cultura.

https://americanafilmfest.com/

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]