A Videolab estem oberts tot l’estiu
0 (0)

estiu videolab barcelona

Com cada any, durant el mes de juliol i agost Videolab seguirà obert per continuar oferint els seus serveis als clients. Treballarem en horari habitual de dilluns a divendres de 9 h a 19 h i ens trobaràs al carrer Santaló 133 de Barcelona.

Podreu seguir contactant amb nosaltres via WhatsApp, telèfon, correu electrònic o través de les xarxes socials. Tots els nostres serveis es poden consultar al nostre web i estarem encantats d’ajudar-vos amb el que més necessitis.

Laboratori de vídeo i digitalització

Amb prop de 40 anys d’experiència al sector, hem aconseguit ser una empresa de referència de digitalització audiovisual i postproducció a Barcelona.

Actualment, oferim serveis de digitalització professional de vídeo i àudio, així com serveis de traducció, subtitulació, codificacions per plataformes VOD o la creació de DCP.

Som especialistes en digitalització de Telecine amb la possibilitat de l’escanejat en alta definició. Convertim formats originals de 8 mm, Súper 8 mm, 16 mm i 91/2 mm, i cintes com ara: VHS, VHS-C, MINIDV, Hi8 Digital8 o Betamax a arxius digitals.

Necessites comprar material audiovisual?

Aprofita aquest estiu per comprar material audiovisual per la teva empresa o productora. Oferim productes de les principals marques del sector com Aja, Blackmagic, Atomos, Sony, Hollyland, Seagate, Sandisk, Eizo, Canon… El nostre equip de professionals et guiarà durant tot el procés amb una atenció de primera i un assessorament totalment personalitzat.

 

Especialistes a oferir la millor qualitat, a Videolab disposem de diferents espais per donar un servei integral concentrant en un sol espai i, tot l’equip tècnic i humà per a la realització dels teus projectes audiovisuals.

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]