Anar a casa els pares i trobar un tresor com aquest
0 (0)

fotografia analogica digital

La fotografia analògica i el pas del temps

La fotografia analògica porta vigent més d’un segle. A més, ha quedat demostrat que les fotografies i negatius perduren al llarg dels anys, però perden color i poden quedar tacades pel pas del temps. A més, habitualment les fotografies queden ocupant l’espai en un calaix o en caixes guardades als altells i, els negatius, són molt delicats i queden plens de pols amb facilitat.

Digitalitzar fotografies i negatius

Quan vols recuperar una fotografia analògica, fer-ne còpies o ampliacions, és complicat si no disposes del negatiu i, encara més, si només tens una còpia antiga i està malmesa pel pas del temps, descolorida i tacada.

A Videolab disposem de material tècnic i professional, per a fer possible l’escanejat i la digitalització de fotografies i negatius amb la màxima qualitat, a partir d’un escàner d’alta qualitat.

Un dels avantatges de la digitalització i l’escanejat és que en acabar el procés, els fitxers digitals permeten manipular-los fàcilment com si es tractés d’una fotografia amb càmera digital.

De fitxer analògic a fitxer digital

Amb la fotografia digital, pots imprimir fotografies a qualsevol mida, es poden guardar dins l’ordinador, en un USB o en un disc dur, sense que es facin malbé amb el pas del temps. El més important per a nosaltres, és que els arxius, tant personals com professionals, els àlbums, les fotografies, les diapositives, els negatius… quedin intactes després de convertir-los en fitxers digitals. Els originals són retornats als nostres clients per a ser guardats.

El nostre equip de professionals s’encarreguen d’escanejar, digitalitzar i editar les imatges amb molta cura, perquè el resultat final sigui igual o millor a l’original analògic.

Contacta amb nosaltres i et farem un pressupost a mida.

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]