6 consells per no perdre les teves fotos aquest estiu
4 (2)

fotos consejos

En els últims anys el mòbil ha esdevingut un dispositiu indispensable en el nostre dia a dia. Ja no només el fem servir per fer trucades sinó també per escoltar música, fer publicacions a les nostres xarxes socials o per fer fotografies o vídeos. De fet, la gran majoria de gent quan marxa de vacances, ja no utilitza una càmera sinó que el mateix telèfon mòbil serà l’encarregat de captar tots els moments. En el blog d’avui us donem 6 consells per gestionar el gran volum de fotografies i no perdre’n cap d’aquest estiu.

1. Còpies en discos durs

Els HDD (Hard Disk Drive), coneguts com a discos durs, són dispositius que serveixen per a emmagatzemar dades de forma permanent i són una bona solució per guardar grans volums de treball, com per exemple vídeos i fotografies.

2. Còpies al núvol

Actualment, una opció, molt utilitzada, ja que hi ha moltes aplicacions al mercat. Les més conegudes: Google Drive, Dropbox o iCloud. D’aquesta manera podràs accedir de manera fàcil i senzilla a les fotografies i també compartir-les amb familiars.

3. Crear i organitzar carpetes a l’ordinador

Organitzar les fotos per carpetes ens ajudarà a localitzar-les fàcilment quan les vulguem consultar. A Videolab us oferim un servei personalitzat on el nostre tècnic us ajudarà a organitzar tots els arxius del vostre telèfon mòbil. T’ajudarem a buidar el mòbil i a copiar totes les imatges. D’aquesta manera sempre tindreu una còpia de seguretat de totes les fotografies i vídeos en un suport físic.

4. Imprimir còpies en paper

La impressió és una bona opció per guardar les imatges en un escriptori, penjar-les com a decoració o posar-les en un àlbum tradicional. Al Kiosk Kodak de Videolab podràs imprimir fotografies de mida 10×15, 13×18 o 15×20 amb acabat de paper brillant professional. Les pots portar amb el suport que millor et vagi doncs el Kiosk Kodak permet connectar qualsevol dispositiu i tu mateix podràs seleccionar les imatges i fer-ne tantes còpies com vulguis.

5. Fer àlbums

L’àlbum de fotografies digital és una opció perfecta per organitzar les fotografies o bé entregar-les com a regal. Molts es poden crear online i permeten personalitzacions, incloure textos o il·lustracions. A més es poden imprimir tantes còpies com es necessitin.

6. Fer un vídeo resum

Fent un vídeo amb les fotografies et permetrà gaudir en qualsevol moment d’aquell viatge o esdeveniment al teu ordinador, televisió o telèfon intel·ligent. Al nostre laboratori podem ajudar-te a fer l’edició del teu projecte audiovisual al teu gust. Oblida’t de classificar les fotos i vídeos del teu mòbil, porta’ns tot el contingut i nosaltres crearem una pel·lícula.

Videolab, el teu laboratori a Barcelona

Som un laboratori de vídeo a Barcelona des de 1983 especialitzat en la digitalització de cintes i pel·lícules. A més, oferim serveis de postproducció audiovisual i edició de vídeo tant pel sector professional com per a clients particulars.

Consulta’ns sense compromís!

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 2 Media: 4]