Es pot veure una pel·lícula de Súper-8 sense projector?
5 (1)

videolab super8 digital

Un dia aneu a casa dels pares o dels avis i, buscant pels armaris, trobeu una caixa vella amb bobines de cinema. I és que les pel·lícules de Súper 8 mm, 8 mm o, fins i tot, 16 mm van esdevenir un format de gravació domèstic molt popular als anys seixanta.

En aquell moment us ve molt de gust tornar a veure aquells records familiars de quan els pares eren petits o els avis es van casar. Però què necessiteu? Un projector. Malauradament no tothom conserva els vells projectors per passar les pel·lícules a casa i, per tant, les possibilitats de poder veure les bobines es redueixen de manera considerable. Tot i això, en el cas de conservar un projector, s’ha de pensar que les bobines tenen molt de temps i el seu estat de conservació serà clau a l’hora de projectar-se.

Passar Súper-8 a Digital

La millor solució per tornar a veure les bobines i garantir la seva conservació, passa per la digitalització. Passar les bobines a digital és un procés que us permetrà poder visualitzar les pel·lícules a l’ordinador d’una manera fàcil i còmode. D’aquesta manera no caldran projectors i compartir-les amb la resta de la família serà tan fàcil com copiar-les en un USB.

Conserves bobines antigues i les vols digitalitzar?

Si vols fer el pas i digitalitzar les bobines de Súper-8, a Videolab t’ajudem. Al nostre laboratori, a Barcelona des de 1983, som especialistes en Digitalització de Telecine tant en qualitat estàndard (SD) com en alta definició (HD). Portem 40 anys d’experiència dedicats al sector audiovisual que ens avalen amb resultats professionals d’alta qualitat. No projectem les pel·lícules, sinó que les escanegem fotograma a fotograma i millorem la qualitat de la digitalització.

A Videolab convertim formats de 8 mm, Súper 8 mm, 16 mm i 91/2 mm a arxius digitals. I si ho prefereixes, podem fer una còpia a DVD amb una caràtula personalitzada.

No espereu més. El pas a digital és segur i conservareu per sempre els vostres records familiars. Consulta pressupost sense compromís. 

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 1 Media: 5]