Digitalitza, repara i comparteix les teves fotos antigues
4.8 (4)

foto papel escaner videolab

Sort en tenim de les fotografies en paper de quan érem petits per poder recordar aquells aniversaris, vacances i celebracions especials amb la família. Captar els moments importants en una foto ens permet poder rememorar i compartir els bons moments que vivim. Ara tot fem fotografies amb el mòbil i compartir-les amb la família i els amics i tan fàcil com pujar-les a Instagram o enviar-les per WhatsApp. Però què es pot fer amb les fotos antigues en paper? La solució és la digitalització.

Què és la digitalització de fotos?

Es tracta del procés amb el qual convertim les fotografies en paper (analògica) en un arxiu digital per tal que es puguin visualitzar en un ordinador, mòbil, tauleta o qualsevol dispositiu electrònic que permeti visualitzar imatges digitals.

La importància de digitalitzar les fotografies antigues

Encara que ens pugui semblar que tenir una fotografia en un suport físic farà que no es perdi mai, hem de tenir present que les fotografies no són resistents en el temps i que el més probable és que els colors brillants que tenien vagin perdent intensitat. La qualitat de la impressió i el paper que es va utilitzar, seran de gran importància a l’hora de valorar l’estat en què es troben les imatges. Digitalitzar les fotos antigues garantirà la seva preservació al llarg dels anys.

Quin és el procés per digitalitzar una imatge?

En el cas de les fotografies en paper serà de gran importància la qualitat de l’escàner que s’utilitzi. La millor opció sempre és buscar un professional que s’encarregui per així obtenir uns resultats òptims. I si us pregunteu on digitalitzar les fotos antigues, Videolab es la resposta. Som un laboratori audiovisual des de 1983 i comptem amb un servei professional per tal de digitalitzar les teves fotos i garantir una bona conservació. Una vegada entregueu els originals en paper o en àlbums, els nostres tècnics s’encarreguen d’etiquetar correctament cada fotografia abans d’iniciar el procés de digitalització. L’escàner ofereix diferents qualitats per així adaptar-se a la que millor us convingui. Una vegada realitzat el procés, on s’eliminen petites ratlles o la pols de les imatges, les fotografies digitals seran entregades en un USB, CD o enviades per internet.

Restaura les teves fotos antigues fetes malbé

En algunes ocasions, sigui per mala conservació o per factors de qualitat, algunes fotografies tenen rascades, pèrdues de color en algunes zones, cares que han perdut definició i, a més d’escanejar, caldria reparar aquestes fotos. Els nostres tècnics s’encarreguen, amb l’ajuda de programari especialitzat, de restaurar la fotografia de la millor manera possible. Fins i tot, existeix la possibilitat d’acolorir fotografies en blanc i negre.

Escaneja les teves fotos antigues per crear el teu àlbum digital

Una vegada escanejades i restaurades, una idea original per regalar és crear un àlbum digital. D’aquesta manera podem fer tantes còpies com es vulgui de l’àlbum i regalar-les a tota la família. Escanejar les fotos antigues per un àlbum digital, serà la millor opció per tenir de manera física les fotos però conservant una còpia digital. Si necessites ajuda, consulta’ns!

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 4 Media: 4.8]